Home remedies voor het verwijderen van wratten

Wratten komen van het humaan papillomavirus (HPV) en zijn eigenlijk goedaardige huidtumoren die overal kan opduiken op het lichaam. De meeste wratten verdwijnen na ongeveer twee jaar op hun eigen, dus het is best om hen met rust te laten en laat de natuur zijn gang. Maar omdat we allemaal een beetje ijdel, afhankelijk van de locatie van de wrat, we willen het weg. Voordat u uit om de dokter te krijgen de wrat bevroren af ​​of het kopen van een over-the-counter verhelpen, overweeg dan te proberen de volgende home remedies voor het verwijderen van wratten.

Appelazijn

Apple cider azijn maakt een groot huis remedie voor het verwijderen van wratten. Met behulp van een watje of wattenstaafje, gelden een aantal appelazijn om de wrat en dek deze af met een stevige bandage. Doe dit elke 12 uur totdat de wrat verdwenen is.

Zuiveringszout

Deze toepassing van het verwijderen van een wrat kan afhangen van de locatie van de wrat. Ontbinden van een ophopende theelepel zuiveringszout in water. Was daarna de wrat in de oplossing en laat het drogen met de baking soda nog op lucht. Herhaal dit tot de wrat verdwenen is.

Bakpoeder

'S nachts, meng het bakpoeder met ricinusolie tot een pasta. Breng de pasta op de wrat en dek deze af met een verband. Verwijder het verband in de ochtend, en herhaal deze elke nacht tot de wrat verdwenen.

Bedek het

Wratten, zoals lucht, dus een goede manier om zich te ontdoen van hen is om hen te bedekken. Dit kan gedaan worden met behulp van waterdichte medische tape, een high-end pleister of zelfs duct tape. De sleutel is om de wrat verpakt voor een week verlaten.

Groenten en fruit

Dompel je wrat in ananassap. Rasp een wortel in kleine stukjes, voeg olijfolie een pasta en verzoeken dat deklagen op wrat tweemaal per dag gedurende drie weken. Wrijf knoflook of ui op de wrat twee maal per dag totdat de wrat verdwenen is. Knijp het citroensap over de wrat en dek deze af met verse gehakte uien 30 minuten per dag gedurende twee weken. Wrijf de wrat met een rauwe aardappel. Wikkel de wrat met de binnenkant van een bananenschil en dek deze af met een verband.

Eet goed

Om te voorkomen dat het krijgen van wratten in de eerste plaats, of om u te helpen zich te ontdoen van hen, eet voedingsmiddelen die je immuunsysteem te versterken. Deze omvatten rood vlees, fruit en groenten zoals broccoli, kool, sinaasappels, limoenen en bananen, en heel veel knoflook.