Home Remedies voor het overwinnen van opiaatverslaving

Een opiaat verslaving kan uw leven te vernietigen. Het kan ook schade aanrichten op de relaties met je familie en collega's. Vanwege deze en andere problemen, misbruik van opiaten is een belangrijk gezondheidsprobleem in de Verenigde Staten. Als u last heeft van een opiaat verslaving, is er hulp. Er zijn veel middelen beschikbaar om u, met inbegrip van dingen die je thuis kan doen om te helpen ontsnappen uit je verslaving aan opiaten.

Opiaten

Opiaten val je centrale zenuwstelsel. Na langdurig gebruik van de zenuwcellen in je hersenen ophouden om normaal te functioneren. Omdat het ontvangen van opiaten, stopt je lichaam produceert natuurlijke endorfines. De degeneratie van deze cellen veroorzaakt een lichamelijke afhankelijkheid externe opiaten. Als u plotseling stopt met het gebruik van opiaten nadat je verslaafd raken, ontwenningsverschijnselen optreden. Deze symptomen kunnen zijn: koud zweet, oncontroleerbare diarree, misselijkheid en braken, pijnlijke ledematen, verbreken depressie en montage paniek. Het goede nieuws is dat de symptomen zijn van tijdelijke aard zoals opiaten verslaving is een reversibele medische aandoening. Er zijn vele ambulante detox programma's beschikbaar, of u kunt wensen om detox thuis.

Houd in gedachten dat het overwinnen van een opiaat verslaving is uiterst moeilijk. Medisch ingrijpen kan noodzakelijk zijn. Het is van essentieel belang met uw arts of zorgverlener om te praten voordat u begint met een detox-programma.

Remedies

De eerste paar dagen van detox zijn meestal de minst moeilijke, maar laat je niet verleiden om te denken dat het gaat om een ​​gemakkelijke weg zijn. Zoals de opiaten beginnen om uw systeem volledig af te sluiten, de ontwenningsverschijnselen beginnen te schoppen. Je kan sommige of alle van de hierboven genoemde symptomen. Een goede remedie tegen diarree is Immodium AD, dat is een over-the-counter drug. Als u problemen ondervindt bij het slapen als gevolg van slapeloosheid, probeer dan een kruidenmiddel zoals valeriaan of kava wortel. Antihistaminica zoals Benedryl zou ook nuttig zijn. Als je spierpijn hebt, gebruik dan over-the-counter medicatie zoals ibuprofen of naproxen. In geen geval mag u opiaten gebruiken om de pijn te verlichten.

De fysieke symptomen moeten verdwijnen binnen een week tot twee weken. Echter, kunnen psychologische terugtrekking maanden duren. Depressie is een veel voorkomende terugtrekking symptoom met opiaten detox. In die eerste weken van detox, zorg ervoor dat je genoeg beweging, het eten van een goede voeding en het krijgen van veel zon. Supplementen zoals 5-HTP kan ook helpen om je serotonine niveaus, die zal helpen om uw stemming te verheffen verhogen. Vitamine B6 kan ook nuttig blijken. Als een depressie niet verbetert of verergert, zoek professionele hulp bij een arts of therapeut.

Het kan ook nodig zijn om uw levensstijl te veranderen. Dit betekent weg te blijven van de verleidingen en begeerten voor opiaten. Voor sommige, weg te blijven van bepaalde vrienden is essentieel. Houd je geest gezond en gericht op jezelf gedurende het gehele proces. Het overwinnen opiaatverslaving is moeilijk, maar het kan worden gedaan.