Home remedies voor Heel Pain

Home remedies voor Heel Pain

Soms is wat we doen in ons dagelijks leven dat we denken dat gezond is kan in plaats daarvan hebben pijnlijke gevolgen. Oneigenlijk wandelen of sporten kan leiden tot pijn in de hiel die kan worden slopende. Het voorkomt dat we gaan over onze dagelijkse activiteiten en voorkomt dat we deel te nemen aan sport-en andere recreatieve activiteiten. Er zijn huismiddeltjes om uw hielen te kalmeren en hen te helpen genezen.

Oorzaken

Meestal hiel pijn is een gevolg van een slechte houding, niet juiste schoenen, obesitas of met een abnormale gang tijdens het lopen. Het kan ook door een blessure te zijn, terwijl die deelnemen aan sport of gewoon het gevolg zijn van het lopen.

Het hielbeen een van 26 botten in de voet en is het grootste. Pijn kan in de voorkant, achterkant of midden van de hiel.

Vaak Maladies

Een hielspoor is een benige groei op de bodem van het hielbeen. Sporen zijn het gevolg van druk die op de ligamenten of spieren van de voet.

Volgens de American Medical Association Podiatric website http://apma.org, fasciitis plantaris is een veel voorkomende ontsteking van het bindweefsel die loopt van de hiel basis om de bal van de voet. Fasciitis plantaris pijn is erger in de ochtend als je opstaat uit bed. De pijn vermindert gedurende de dag, maar keert na zitten voor een lange periode.

Overmatige pronatie kan leiden tot pijn in de hiel. Pronatie is het natuurlijke vermogen van uw voet aan te passen aan wandelen, hardlopen en andere oppervlakken. Zoals vermeld, kunnen verkeerde gangen en te veel lopen te brengen op de hiel pijn.

Gezondheidsproblemen zoals jicht en reumatoïde artritis verergert pijn in de hiel.

Preventie

Het dragen van goed gevormde stevige schoenen die in goede staat zijn is het nuttig om mensen die lijden aan pijn in de hiel. Zorg ervoor dat je schoenen die geschikt zijn voor uw activiteiten, zoals wandelen, hardlopen of wandelen te dragen. Vrouwen moeten voorkomen dat het dragen van hoge hakken, behalve bij speciale gelegenheden.

Afvallen, want obesitas kan verhogen stress op de voeten.

Zorg voor voldoende rust en goede voeding, prop je voeten omhoog toen thuis ontspannen en actief te houden met de door uw arts of thearapist goedgekeurd oefeningen.

Oefening

Stretchen voor de training is de beste manier om de pijn van overmatig gebruik of letsel te voorkomen. Doen zachte kalf stukken voor 20 tot 30 seconden aan elke poot is een goede manier voor te bereiden op, zelfs een eenvoudige activiteit te krijgen, zoals wandelen. Buigen je voet en achillespees zal warmen je spieren en letsel te voorkomen.

Home Remedies

De website http://home-remedies-voor-you.com biedt veel handige home remedies te genezen of te helpen verlichten pijn in de hiel.

Het werpen van een bevroren sap blikje of een koude drank in blik onder de boog en de hiel van je voet kan rustgevend zijn. Met behulp van ijsblokjes te masseren uw hiel kan helpen verlichten van pijn, en het terugdringen van de ontsteking en zwelling.

Steek nooit je voeten of benen als ontspannen thuis en probeer je voeten een paar keer per dag te verheffen.

U kunt afwisselen weken in warm of koud water om pijnlijke hakken te verlichten. En werken aan je houding, want dit is een belangrijke oorzaak van pijn in de hiel.