Home Remedies voor Gas Relief

Gas is een natuurlijk proces in het menselijk lichaam. Onverteerd voedsel reist van de dunne darm in de dikke darm. Bacteriën breken het voedsel en producs gas in het proces. Het hebben van gas zorgt ervoor dat je een opgeblazen gevoel. Soms is zo ernstig dat krampen en buikpijn ontstaan.

Posities for Relief

Oefen druk uit op je buik te helpen verlichten van uw gas. Lie gezicht naar beneden op de grond met een kussen onder je buik. Een andere positie om gasdruk verlichten is om te zitten op de vloer. Trek je knieën naar je borst. Wikkel je armen om je benen om ze hun plaats te houden. Probeer schommelen heen en weer. Leg een verwarming pad op je buik om te helpen verlichten van intestinale kramp pijn.

Oefening

Lopen 10 tot 15 minuten na het eten van je hoofdmaaltijd. Soms gas wordt veroorzaakt door een trage spijsvertering. De beweging van voedsel door het spijsverteringskanaal kan worden vertraagd door het gebrek aan fysieke activiteit. Dit zorgt voor overtollig gas te bouwen. Beweging is belangrijk voor het lichaam, omdat het reguleert de spijsvertering. Low-key fysieke activiteit per dag helpt om de spijsvertering soepel werkend te houden. Uitoefenen, zoals yoga, zwemmen, wandelen, pilates en gymnastiek kunnen alle helpen afleveringen van gas te voorkomen.

Digestive Teas

Digestive thee zijn goed voor het gas, indigestie, misselijkheid en een nerveuze maag. Een sleutel tot het maken van kruidenthee voor huismiddeltjes is om niet de ingrediënten koken. Snijd 3-4 stukken van een gemberwortel. Leg de plakjes gember in 2 kopjes kokend water. Sudderen op een laag vuur 15 tot 20 minuten. Slokje thee gedurende de dag aan gas en inslikken verlichten. In 1 kop kokend water toe te voegen ¼ kopje verse kattekruid, ¼ kopje verse kamille en ¼ kopje verse pepermunt. Laat de kruiden steil voor 10 minuten en dan stam uit de kruiden. Voeg een theelepel. van honing aan de thee en drinken om gassiness verlichten. Beperk uw inname van deze thee tot slechts 1 kopje per dag. Grote doses van kattenkruid kan misselijkheid veroorzaken.