Home Remedies voor Galstenen verwijderen

Home Remedies voor Galstenen verwijderen

Home remedies voor galstenen te verwijderen, die de noodzaak voor galblaas verwijdering chirurgie kan omzeilen, onder meer het gebruik van kruiden, intestinale reinigingsmiddelen en gemeenschappelijke huishoudelijke artikelen. Terwijl veel home remedies voor galstenen verwijderen zelfstandig succesvol kan zijn, veel mensen ervoor kiezen om twee of zelfs drie methoden opgenomen die ervoor zorgen dat hun gallbladders worden en blijven galsteen gratis.

Gold Coin Grass

Met behulp van gouden munt gras, een kruid, is een traditionele Chinese methode voor het verwijderen van galstenen. Hoewel het komt in andere vormen verwerven gouden munten gras in tintvorm omdat gebleken is het meest effectief bij het verwijderen van galstenen te zijn. Neem 1 eetlepel van de tinctuur elke dag via de mond tot je het flesje op te maken, voor ongeveer twee tot drie weken. Deze remedie verzacht en verplettert de stenen over de tijd en de galstenen zal langzaam worden verwijderd uit uw lichaam.

Intestinale Cleansing

Schaf Bentoniet klei en poedervorm psylliumvezels. Geniet van niet meer dan 1 eetlepel van de klei in 1 kop gefilterd water gedurende 12 uur. Na het mengen 1 eetlepel psylliumvezels in het brouwsel, drinken en eten het mengsel onmiddellijk. Drink 1 kopje warm water voordat je naar bed gaat. Als je wakker wordt, drink 2 kopjes warm water en ruimte uit zes kopjes warm water gedurende de dag. Herhaal dit proces voor een tot twee weken voordat alle intestinale obstructies zijn gewist en de ontlasting weer normaal is.

Galblaaszuivering

De galblaas flush huis remedie zal je een paar dagen in beslag. Op de eerste dag eet alleen onverwerkte, niet-vette voedingsmiddelen, zoals groenten en fruit. Stop met het eten van ten minste een uur voor het slapen gaan en drink een mengsel van een kwart kopje vers geperst citroensap en een kwart-cup extra virgin koudgeperste olijfolie. Herhaal dit proces in stappen van 15 minuten tot je een totaal van 1 kopje olijfolie en 1 kopje citroensap gedronken hebben. Gaan liggen en slapen op je rechterzijde. Als je wakker wordt de volgende ochtend, meng 2 theelepels van niet-gejodeerd zeezout in 4 kopjes warm water en drink beneden het mengsel. Drink bouillon en eet licht gekookte groenten gedurende de dag. De galstenen zal uw lichaam te verlaten op de tweede dag.