Home Remedies voor Feminine Jeuk & Burning

Elk van de weefsels van het lichaam rode en ontstoken, waardoor een vervelende jeuk en een onaangenaam branderig gevoel. Wanneer dit gebeurt in een gebied als de geslachtsdelen, kan het bijzonder ongemakkelijk en potentieel gênant zijn als je de drang om te vechten om te krabben. De meeste vrouwelijke jeuk is niet ernstig en kan gemakkelijk thuis worden behandeld. Echter, als de voorwaarde niet binnen een paar dagen van de behandeling leidt verbeteren, als de symptomen erger in plaats van beter, of als de pijn gepaard gaat met koorts of een stinkende vaginale afscheiding, onmiddellijk contact op met een arts.

Cleansing

Een aantal zelfgemaakte tonics kan worden toegepast op het getroffen gebied te helpen verminderen de ontsteking en verzacht het geïrriteerd weefsel. Bijvoorbeeld, vul je bad met net genoeg water om de vagina te bedekken en roer in een half kopje appelazijn en een half kopje zout. Verlaag jezelf in het bad en 30 minuten weken. De combinatie van een zwak zuur en natrium-ionen moeten elk oppervlak bacteriën te doden, terwijl de warmte van het water helpt om de bloedsomloop te verhogen, verminderen zwelling.

Voor een eenvoudiger oplossing, plaats een vochtige theezakje tegen het getroffen gebied en houd deze op zijn plaats gedurende 15 minuten. De tannines in de thee zal de jeuk te stoppen. Voor een extra effect, plaatsen vochtige theezakjes in de koelkast vóór toepassing. De lagere temperatuur helpt om de huid te koelen, waardoor het brandende gevoel.

Dieet

Bij het bestrijden van een vaginale infectie, drink minstens vier gram pure cranberrysap elke dag. Cranberries bevatten een natuurlijk antibioticum te helpen ontdoen van uw systeem van schadelijke indringers. Inclusief een kopje yoghurt in uw dagelijkse voeding kan helpen voorkomen dat milde vaginale infecties die leiden tot jeuk en branden. Zorg ervoor dat u een merk dat actieve yoghurt culturen bevat als deze opname werkt om je immuunsysteem te versterken kiest. Bovendien, het verhogen van uw inname van voedingsmiddelen met een hoog vitamine C, zoals citrusvruchten, tomaten, aardbeien en broccoli.

Het voorkomen

Om een ​​herhaling van uw klachten te voorkomen, moet u zich verplaatst van voor naar achter bij het afvegen. Als je gaat winkelen, kies wit, ongeparfumeerde wc-papier; het wordt gebruikt om geur weefsel parfums en de gebruikte kleurstoffen te kleuren kan een allergische reactie veroorzaken. Probeer ook niet om ondergoed gemaakt van synthetische materialen, zoals nylon dragen. Bubbelbaden en natte kleding kan ook bijdragen tot vaginale irritatie, zoals oneigenlijk drogen na het baden. Om zeker te zijn u grondig gedroogd zijn, zet je haar droger op lage en richt hem op uw genitale regio.