Home Remedies voor een terugwijkende haarlijn

Een terugwijkende haarlijn is iets dat veel mensen worden geconfronteerd met. De meesten zullen alles wat nodig is om hun haar teruggroeien doen. Haaruitval producten kan duur zijn, en kan de resterende haren in plaats van beschadigen helpen teruggroeien nieuwe haren. Om deze reden, veel mensen weer naar huis remedies voor een terugwijkende haarlijn.

Vitaminen

Vitaminegebrek is een populaire oorzaak van een terugwijkende haarlijn. Het verhogen van uw inname van vitamine B6 en E kan helpen omgekeerde effect. Foliumzuur kan ook helpen regrow je haar, als diegenen die niet in het kan helemaal kaal geworden in de tijd. Probeer om deze voedingsstoffen uit natuurlijke bronnen te krijgen, maar niet supplementen die u zal voorzien ze net zo goed over het hoofd.

Stress Management

Stress kan een aantal te doen op elk gebied van je lichaam. Voor je haarlijn, kan het ertoe leiden dat de haarfollikels te verzwakken, waardoor het haar om gewoon uitvallen. Aanpassing van effectieve stress management technieken is bewezen om te helpen terugwijkende haarlijnen. Deze kunnen bestaan ​​uit ademhalingstechnieken, het ontwikkelen van een oefening plan, gezond eten en praten met iemand over uw zorgen.

Coconut Milk

Coconut is bekend geworden als een gunstige oplossing voor home terugwijkende haarlijnen geworden. De melk kan worden bereid door het breken van de kokosnoot schaafsel om hun sap te krijgen. Dit kan vervolgens worden gemasseerd in de haarlijn, evenals andere plaatsen van het hoofd waar haaruitval wordt duidelijk. Door dit te doen 's nachts en te laten verblijven tot' s morgens kan bijdragen aan het stimuleren haargroei.

Goede hygiëne

Goede hygiënische praktijken zouden kunnen helpen regrow je haar. Soms haaruitval wordt toegeschreven aan haarzakjes verstopt raken met vuil, dode huidcellen en ander vuil. Dit kan worden veroorzaakt door een slechte haarverzorgingsproducten of verwaarlozen om je hoofd te wassen vaak. De meeste artsen raden een dagelijkse wassen van je haar aan het en je hoofd van de opbouw die optreedt gedurende de dag af. Overweeg overstap naar een betere kwaliteit shampoo als dagelijkse wasbeurten niet helpen.

Massage

Het geven van jezelf een hoofdmassage kan soms stimuleren de haarfollikel rond de haarlijn. Na het wassen van je haar, laten weken in koud water. Wrijf je hoofdhuid krachtig met je vingertoppen tot je de hitte gebouw kan voelen. Concentreer je op de probleemgebieden om te helpen met de bloedcirculatie naar de follikels die het het meest nodig hebben.