Home Remedies voor een Spray Tan verwijderen

Home Remedies voor een Spray Tan verwijderen

Spray bruiner kan worden aangebracht met een airbrush techniek door een professionele technicus of rechtstreeks van een over de toonbank, gebotteld product door een gemiddelde Joe. In plaats van het krijgen van een gebronsde tot in de perfectie huidskleur, veel mensen die ervoor kiezen om te spuiten tan wind up rond te lopen op zoek als een vers geplukt wortel. Gelukkig zijn er een aantal methoden voor het herstellen van uw huid haar normale kleur met niet-toxische ingrediënten hebben de meeste mensen bij de hand thuis.

Springen in het zwembad

Als u toegang tot een zwembad met chloor hebt of kan men vinden in uw omgeving, dan is dit de makkelijkste manier om zich te ontdoen van een slechte neveltan. Breng een paar uur zwemmen en verhuur van de chloor wastafel in en los de pigmenten in de spray product. Hoewel deze methode niet zou kunnen werken bij de eerste poging, als je steeds weer terug en genoeg tijd ondergedompeld in het water door te brengen moet u ongelooflijke resultaten te zien. Zorg ervoor dat het zwembad is voldoende chloor voor het beste resultaat, maar geen buitensporige chloor niet dumpen in uw eigen zwembad of iemand anders denken, dat zal het proces versnellen.

Sugar and Spice

Suiker, warm water en citroensap kunnen samen worden gemengd tot een pasta voor de spray tan, die niet los kan raken met in de douche water en zeep. Verdeel de pasta over de spray-gebruinde gebieden van uw lichaam. Gebruik uw handen of een kleine, vochtige handdoek om de pasta gelijkmatig toe te passen, en laat het zitten voor minstens 10 minuten. Gebruik een nagel borstel of lava zeep terwijl het afspoelen de pasta in een warme douche voor elke vlekken die moeilijk om zich te ontdoen van de bewijzen.

Waterstofperoxide

Als de all-natuurlijke pasta niet aan het doen is de truc die u kunt waterstofperoxide proberen. Meng wat met water en breng het aan de gebieden die nog wat verkleuring. Gebruik een washandje en houd het mengsel uit je haar. Misschien wilt u een handdoek rond je hoofd als een voorzorgsmaatregel, want zelfs indien verdund het peroxide kan je haarkleur te veranderen en geven u een geheel nieuw probleem aan te pakken. Laat de gebieden die u wilt targeten droog volledig en neem een ​​warme douche om het proces te voltooien.

Houd Inname Warme douches en / of baden

Gebruik wat body scrubber producten en kristalsuiker zeep mengsels in de douche. Als een lange douche sessie geen wonderen doen, nemen drie of vier warme douches per dag en houd het schrobben van uw huid waar de spray zich vastklampt aan of niet af te wassen. Weken voor een paar uur in een warm bad met Epsom zouten, baby-olie en bakpoeder als het douchen niet een deuk. Meestal persistentie is de sleutel. Blijf op een dagelijkse routine van meerdere warme douches of baden, en uiteindelijk zelfs de meest hardnekkige neveltan zal verdwijnen.