Home Remedies voor een Sharp Hoest

Al vele jaren hebben mensen de zorg van verschillende kwalen in huis genomen zonder dat u naar de dokter. Huismiddeltjes kan zorgen voor verschillende problemen en geeft hulp aan het individu. Home remedies voor hoest zijn uitstekende alternatieven voor arts bezoeken en zal afhangen van wat voor soort hoest u heeft.

Soorten Hoest

Er zijn twee soorten van hoest, verstopte of droog. Er zullen echter verschillende geluiden te hoesten dat zal betekenen wat ze veroorzaakt. Bijvoorbeeld, een scherpe hoest is in feite een luide, happend hoest en zal worden gevolgd door een naar adem te happen. Dit is poging het lichaam bij het verwijderen van vreemde bacteriën, overmatige slijm of irritatie in de keel en de longen.

Aromatherapie

Aromatherapie is een uitstekende hoest reliever. Essentiële oliën die aide in het reliëf van een scherpe hoest zal ceder, eucalyptus of pepermuntolie. Plaats 10 tot 15 druppels van de gewenste essentiële olie in heet water en inhaleer de stoom. Dit verzacht de longen en vermindert het geluid van scherpe hoest.

Borst Rub

Borst wrijft zijn huismiddeltjes gemaakt met essentiële oliën en wreef op de borst op staatssteun in het verdrijven van slijm. De borst wrijft worden gemaakt met 3-5 druppels van een essentiële olie in een drager olie, zoals olijfolie, en ingewreven in de borst meerdere malen per dag. Dit geeft hetzelfde resultaat voor scherpe hoest als de essentiële olie stoom.

Drankjes

Rasp twee teentjes knoflook in een theelepel honing en inslikken meerdere keren per dag. Knoflook en honing beide zijn een natuurlijk antibioticum en zal helpen bij het slijm los te maken. Honing kan worden gebruikt met verse citroen. Knijp het sap van een verse citroen in de honing en drink dit meerdere keren per dag. Honing en citroen kan in de magnetron voor een warme, rustgevende drankje dat de ernst van scherpe hoest zal verminderen worden verwarmd.

Reflexologie

Reflexologie is gebruikt in het rustgevende van scherpe hoest. Wrijf en druk op het pad onder de grote teen, zodra een hoest voelt alsof het komt op. Door op dit gebied en wrijven in verschillende richtingen, zal dit het lichaam te stoppen vertellen hoesten. Als reflexologie vaak genoeg gebeurt, kan het de borst congestie terug te dringen.

Wanneer moet u een arts te zien

Het is belangrijk op te merken dat wanneer een hoest langer dan drie dagen, een arts moet worden geraadpleegd. Scherp, langdurig hoesten kan resulteren in een gebroken rib. Andere tekenen op te merken dat een arts moet worden gezien zijn bloed ophoesten, hoge koorts, ademhalingsproblemen of pijn op de borst. Deze symptomen kunnen een infectie zoals longontsteking of bronchitis te geven en zal meer diepgaande behandeling vereisen.