Home Remedies voor een beslagen tong

Eenvoudige home remedies voor een beslagen tong kan in je dagelijkse routine worden opgenomen om te helpen bij de continue verwijdering van de coating. De bekleding is verweven met het oppervlak van de tong en als ze kan onbemande slechte adem creëren. Gorgelen zal niet verwijderen van de coating maar kan helpen wegspoelen het puin nadat deze is losgemaakt. Roken, kan het vrijkomen van giftige stoffen door het lichaam en lage vezelinname tong coating veroorzaken.

Tong schraper

Een beslagen tong kan bacteriën bevatten. Gebruik een tandenborstel of een winkel gekocht tong schraper om het gehele oppervlak van de tong te bereiken en weg te spoelen de bacteriën met mondspoeling of water. Maak het schrapen van de tong deel van uw ochtendroutine om je mond schoon te houden. Metaal of plastic lepels kan ook worden gebruikt om de coating te verwijderen. Begin bij de achterkant van de tong met de lepel omgedraaid en trek dan naar voren. Flink wrijven over de tong over de tanden losser ook de bacteriën. Gewoon uit de mond spoelen met water daarna.

Eet een Remedy

Bevordering van de uitwisseling van speeksel kan helpen los de bekleding van de tong en verfrissen de adem tegelijkertijd. Eten kan eigenlijk helpen het proces --- probeer een sinaasappel. Sinaasappelen bevatten citroenzuur die de speekselklieren stimuleert, waardoor bacteriën en de coating weg te wassen. Je mond na het eten van de oranje of enig voedsel te spoelen, om te helpen spoelen de verdreven kwestie weg. Een kopje muntthee of kauwen op een takje peterselie zal helpen met de slechte adem die vaak gepaard gaat een beslagen tong.

Schrobben Recept

De Mayo Clinic suggereert een zelfgemaakte schrobben recept om de coating te verwijderen. Meng een deel waterstofperoxide en vijf delen water (dwz een eetlepel van waterstofperoxide tot vijf eetlepels water). Doop een tandenborstel in het mengsel en borstel voorzichtig de tong. Het is nooit een goed idee om waterstofperoxide te slikken. Spoelen met water na gebruik van het schrobben recept. Baking soda en water is een andere schrobben recept om mee te werken. Baking soda zal de mond te verfrissen. Probeer het mengen in een theelepel vers citroensap, niet opgeloste citroensap.