Home Remedies voor een abces

Een tand abces is een verzameling van pus die wordt veroorzaakt door een bacteriële infectie in de wortel van een tand of het tandvlees rondom de tooth.A strenge en gestage kloppende kiespijn is het symptoom van een abces.

Een abces zal niet verdwijnen op zijn eigen te gaan zonder de juiste behandeling van een gekwalificeerde tandarts. Een wortelkanaalbehandeling of extractie van de geïnfecteerde tand kan noodzakelijk zijn. Echter, terwijl de professionele zorg is een must, kan huismiddeltjes helpen verlichten van de pijn en ongemak in verband met een abces, totdat je kunt krijgen om uw tandarts te zien.

Alkaline Pain Relief

Een alkalische mondwater oplossing kan helpen bacteriën te vernietigen en te verlichten abces pijn. U kunt de oplossing te maken door het mengen van een kwart theelepel kaliumcarbonaat in een half glas water. Het kan drie of vier behandelingen gedurende een periode van een paar uur voor de pijn afneemt.

Theezakjes en Tea Tree Oil

Verpakken van de abscessed met gebruikte gekoelde theezakjes voor ongeveer 20 minuten om de andere uren kan effectief pijn en irritatie te verlichten.

Een ander nuttig bestanddeel is de olie van de tea tree, die de natuurlijke eigenschappen die de tand kunnen ontsmetten evenals kalmeren het kloppend en ongemak heeft. Het kan even effectief een tandpasta extract van de tea tree olie gebruiken.

Kruidnagelolie

Kruidnagel olie is een natuurlijke pijnstiller en antiseptische. De kiemdodende eigenschappen in kruidnagelolie maken het effectief voor het verlichten van pijn in de tandheelkunde, kiespijn, ontstoken tandvlees en mondzweren. Bij de toepassing van kruidnagel olie tot een kiespijn te verlichten, gebruik dan een wattenstaafje of een heel klein stukje van olie gedrenkte tissue papier en plaats het direct op of in de tand. Laat de kruidnagel olie te absorberen in het abscessed gebied.

Kruidnagel olie is een belangrijk ingrediënt in tal van tandheelkundige producten en medicijnen, met inbegrip van, de mond spoelt. Tandartsen gebruiken vaak kruidnagelolie en zinkoxide als tijdelijk alternatief voor de gracht therapie roeien.