Home Remedies voor Ear echte schimmel

Een oor schimmelinfectie kan veranderen in een vervelende aandoening als ze niet goed behandeld. Gezien het feit dat het oor bestaat uit drie delen: het binnenoor, middenoor en uitwendige oor, kan elke vorm van infectie in het oor gehoor en evenwicht problemen alsook veel pijn veroorzaken. Een schimmelinfectie kan optreden als er veel vocht in het oor. Gelukkig zijn er oplossingen die je kunt proberen om de vloeistof eruit te komen en te behandelen het oor schimmelinfectie.

Home Remedies

Een oor schimmelinfectie is bekend als zwemmer het oor. Dit gebeurt wanneer vloeistof wordt gevangen in het oor, bacteriën en schimmels groeien. Dit gebeurt meestal vanuit het zwemmen vaak. Veel van deze middelen helpen trekken uit vocht uit het oor, die dan geneest het oor sneller door het uit te drogen, zodat nieuwe bacteriën of schimmels niet kunnen groeien.

Om de pijn van een oor schimmel infectie te kalmeren, magnetron een kopje zout gedurende twee minuten. Dump het zout in een dikke sok. Het indrukken van de sok om de geïnfecteerde oor helpt trekken vloeistof uit, dat vermindert de zwelling en de druk in het oor. U kunt ook vervangen door rijst voor het zout.

Gebruik een haardroger op de laagste stand wees minstens tien centimeter afstand van uw oor. Met deze werkwijze zal ook helpen om de vloeistof drogen van het oor.

Als deze methoden niet werken, meng gelijke delen ontsmettingsalcohol met witte azijn of appelazijn. Plaats twee druppels van dit mengsel in je oor om de paar uur. Laat het zitten voor een paar minuten, ze liggen op je zij te laat de vloeistof weglopen. Dit zal helpen zich te ontdoen van de zwemmer het oor.

Een andere oplossing is om een ​​teentje knoflook weken in olijfolie voor een paar uur. Verwarm dit mengsel tot het warm is en dip een katoenen bal in het, net genoeg om de katoen te bevochtigen. Leg de katoenen bal in het besmette oor en laat in een nacht. Dit zou moeten helpen verzachten de pijn en te ontdoen van de schimmel die is gegroeid in het oor.

Combineer een theelepel water met een theelepel azijn. Drop dit mengsel voorzichtig in uw oor met een druppelaar. Dit moet het oor van de zwemmer te verlichten.

Ook kan het makkelijker zijn om een ​​warme washandje toepassing op het oor met de schimmelinfectie. De warmte zal werken om te helpen de kloppende pijn verdwijnen voor een tijdje.

Neem een ​​capsule van knoflookolie en breek het te openen. Giet de olie in uw oor en laat het zitten voor 10 minuten, daarna uitlekken van uw oor. Dit zou moeten werken om de pijn te stoppen van de schimmelinfectie.

Enkele druppels waterstofperoxide in de geïnfecteerde oor helpt wegnemen van de pijn en beginnen de infectie te genezen. U kunt ook een grote teen knoflook nemen en opwarmen in de magnetron. Plaats het tegen de geïnfecteerde oor te helpen trekken uit de schimmelinfectie en verzachten de pijn.

Als u vindt dat uw symptomen verblijft hetzelfde of erger, een bezoek aan uw arts onmiddellijk voor medische hulp.