Home Remedies voor de droge huid tijdens de winter

Home Remedies voor de droge huid tijdens de winter

De winter kan je huid ergste nemesis zijn. Het goede nieuws is dat er tal van gemakkelijk te maken, natuurlijke home remedies voor de droge huid, waarvan vele te dure, winkel koopt crèmes een run voor hun geld.

The Treatment: Internal

De behandeling van droge huid in de winter vraagt ​​om een ​​holistische benadering. Het is belangrijk om te letten op wat je eet. Voedingsmiddelen die je huid voeden bevatten eieren, knoflook en ui, die rijk zijn aan zwavel zijn, en vers fruit en groenten zoals wortelen en meloen, die rijk zijn aan vitamine A. Drink minstens 2 qt zijn. water per dag om je huid gehydrateerd.

De behandeling: Extern

Externe, zelfgemaakte behandelingen voor de droge huid, zoals een scrub gemaakt van lijnzaad, suiker en volle melk; een amandel en yoghurt gezichtsmasker; een avocado huidcrème; warm, olijfolie massage; kokosolie de hoofdhuid; en zoete amandelolie voor droge lippen. Om vocht vast te houden in de lucht, nevel steeg het water in uw slaapkamer en woonkamer twee keer per dag.

Voorbereiding

Meng poedersuiker lijnzaad (4 eetl.), Bruine suiker (4 eetl.) En volle melk (op kamertemperatuur) tot een dikke pasta. Wrijf de huid met warme olijfolie en laat het zitten voor vijf minuten. Vervolgens scrub met de pasta te exfoliëren, en was het residu weg met warm water. Voor een hydraterend gezichtsmasker, meng yoghurt (4 eetl.) En gemalen amandelen (6 eetl.). Verspreid dik op het gezicht, masseren zachtjes met je vingertoppen voor een paar minuten. Laat het blijft 20 minuten. Spoel het masker af met een vochtinbrengende zeep. Prak een avocado met olijfolie (6 Tbps.) En slather het op uw huid gedurende 20 minuten, net voor een hydraterend bad. Voeg een paar theelepels olijfolie in je badwater.