Home Remedies voor croupy Hoest

Croupy hoest is een virale infectie van de luchtwegen die jonge kinderen treft, meestal onder de leeftijd van 3. Hoewel het ongeneeslijk is, kunnen de symptomen worden beheerd met behulp van enkele eenvoudige huismiddeltjes, en meer ernstige gevallen kan eenvoudig worden gecontroleerd met behulp van de hulp van een arts.

Begin

Croupy hoest is een acute ziekte. Net als veel seizoensgebonden virale infecties, deze aandoening komt meestal voor tijdens de koude maanden van het jaar. Het wordt gekenmerkt door een snelle onset, vaak overnacht. Deze virale infectie brengt luid hoest die blijvend en pijnlijk door de zwelling van de keel, mond en stembanden. Het gaat vergezeld van een hese stem, verminderde eetlust en soms een hoge koorts.

De hoest komt doorgaans alleen een verkoudheid bij oudere kinderen, het zijn ernstiger bij jongere. Net als de gewone verkoudheid, croupy hoest is ongeneeslijk, maar de symptomen kunnen worden beheerd met behulp van een aantal huismiddeltjes.

At Home-Treatment

Om hoest het kind te troosten, bloot hem super-bevochtigde lucht. Dit kan in een badkamer met al het warme water lopen en de deur gesloten is, of een kamer met een kindveilige luchtbevochtiger / verdamper. Voor verdere hulp, laat het kind ademen lucht uit een vriezer of koelkast, of breng het kind uit in koele, winterse lucht buiten (indien van toepassing).

Geef het kind over-the-counter koorts verloopstukken, zoals producten die bevatten ibuprofen of paracetamol. Hoestmiddel is het onwaarschijnlijk dat de symptomen te bestrijden, maar het kind kan settelen. Kalmerende agitatie van het kind zullen de symptomen minder opvallend te maken.

Andere behandelingen

Gebruik een inhaleerbare steroïde, zoals een inhalator voor astma voorgeschreven aantal van de ongemakkelijke zwelling in de keel te verlichten. In de meeste gevallen zal hoesten vestigen in minder dan een week, maar het kind blijft coldlike symptomen nog enkele dagen.

Meer ernstige hoest kan toediening van injecteerbare steroïden vereisen door een arts. Andere minder vaak voorkomende behandelingen zijn onder andere gasmengsels niet-lucht-en adrenaline shots. Gebruik geen antibiotica, zoals croupy hoest geen bacteriële infectie.