Home Remedies voor Been Pains

Home Remedies voor Been Pains

Been pijnen zijn een van de meest voorkomende aandoeningen. Been pijn kan invloed hebben op uw mobiliteit als het ernstig genoeg is. Pijn in de benen heeft vele oorzaken. Om de pijn, de bron van de pijn moet eerst vinden. De meest voorkomende klachten zijn pijn in het been krampen en pijn in de gewrichten van de heupen en de enkels.

Oorzaken

Pijn in het been kan worden veroorzaakt door vele factoren. Het kan worden veroorzaakt door de meest voorkomende vorm van artritis, osteoartritis. Een persoon kan artritis te ontwikkelen als gevolg van leeftijd, genetica, gewicht of overmatig gebruik. Andere dingen die pijn in de benen kunnen veroorzaken kunnen letsel aan het been van de botbreuk, spierspanning of gescheurde ligamenten. Leg pijn kan ook worden veroorzaakt door spierkrampen, die meestal optreden als er spanning van overbelasting van de spieren tijdens de oefening.

Symptomen

Afhankelijk van de oorzaak van de pijn in de benen, symptomen variëren. Sommige mensen vergelijken de pijn in hun benen om tintelingen, een brandend gevoel in het getroffen gebied, gevoelloosheid of een scherpe pijn loopt over de lengte van het been. De symptomen kunnen duren voor een paar minuten of vele uren. Sommige zwangere vrouwen klagen over pijn tijdens het gevorderde stadium van hun zwangerschap. Hoe groter de baarmoeder wordt er meer druk op de heupzenuw. Deze pijnen normaal verdwijnen na de bevalling.

Remedies

Er zijn tal van huismiddeltjes die kan verlichting brengen. Een van de eenvoudigste is om veel water en andere vloeistoffen te drinken. Het houden van uw lichaam gehydrateerd zal helpen om spiercontracties te kalmeren en te verlichten pijn in het been. Inname van levertraan is bekend dat been pijn te verlichten. Volgens een studie uitgevoerd door het Groot-Brittannië van Arthritis Research Campaign, de omega-3 vetzuur dat wordt gevonden in levertraan vermindert pijn in de benen en de schade in de ontstoken gewrichten. Neem 1 theelepel. levertraan per dag te voorkomen en verlichten van pijn in het been. Het eten van vier of vijf walnoten per dag voor het ontbijt ook is bekend dat pijn in het been te verminderen.

Preventie / Oplossing

Er zijn bepaalde dingen die gedaan kan worden om toekomstige been pijn, met inbegrip van veranderingen in levensstijl, zoals het houden van uw gewicht onder controle te voorkomen. Overgewicht kan de druk op de benen, waardoor been. Regelmatig sporten, die zal helpen om de beenspieren te versterken en de bloedsomloop te verbeteren. Warmen en te rekken voordat u uw oefening te beginnen om spierkrampen te voorkomen. Consumeer een dagelijkse voeding rijk aan calcium om te helpen verhogen van de botdichtheid en sterke gezonde botten te behouden.

Overwegingen

Soms beenpijnen mag niet reageren op huismiddeltjes. Mogelijk moet u uw arts te raadplegen voor aanvullende behandeling als de pijn aanhoudt. Leg pijn kan een teken zijn van andere soorten ziekten zoals perifere arteriële aandoening, die meestal optreedt wanneer er een vernauwing van de slagaders in de benen en daardoor onvoldoende bloedtoevoer naar het been.