Home remedies te genezen van een Fever Blister Fast

Koortsblaren of koortsuitslag, veroorzaakt door Herpes type I virus. In het algemeen, wanneer het virus actief wordt en koorts blaren verschijnen, de blaren moeten hun beloop. Dit duurt 7 tot 10 dagen vóór de koortslip verdwijnt. Er zijn enkele home remedies die kunnen helpen de koortslip sneller verdwijnen, vooral wanneer toegepast bij de eerste tekenen van een koortslip.

Ijs

Volgens de Health Care Clinic, die een ijsblokje op de koortslip kan helpen de pijn sneller hiel, en voorkomt ook dat de pijn van de verspreiding. Je moet het ijs toe te passen binnen de 24 uur na de koortslip verschijnt, en laat de kubus op de zere voor minstens een uur. Drinken koele vloeistof kan ook helpen verminderen de pijn, maar niet noodzakelijkerwijs verkort de levensduur van het virus.

Aloë

Aloë, hetzij uit een plant of aloë gel, effectief is in het verkorten van de levensduur van de koortslip en / of voorkomen te groeien. Aloë is het meest effectief indien het wordt toegepast in het prille begin toen de koortslip eerst verschijnt. In feite, bij de eerste tekenen van tinteling suggereren een zere lijkt, aloe gel moet worden toegepast om te voorkomen dat de blister van de vorming en / of het genezingsproces te versnellen.

Citroenmelisse

Volgens de Health Care Guide, studies uitgevoerd in Duitsland suggereren dat citroenmelisse crème zeer nuttig in het genezen van koortsblaasjes kan zijn. Als de crème wordt toegepast op de blister, bij voorkeur kort na blijkt, kan verkorten genezingstijd van 10 dagen tot 5 dagen. Daarnaast kunt u de kans op nieuwe koortsblaasjes vormen door toepassing van citroenmelisse rond de mond en de lippen regelmatig te verminderen.