Home remedies te genezen teennagel Fungus

Teennagel schimmel wordt meestal veroorzaakt door gisten en schimmels. Symptomen zijn onder meer een witte stip op de rand van je nagel sleeptouw, jeuk, nagelverkleuring en broze nagels. Mensen krijgen nagel schimmelinfecties van douche vloeren, schoenen en zwembaden. Genees je teennagel infectie met behulp van een aantal van deze huismiddeltjes.

Azijn en Soaks

Er is een grote verscheidenheid van inweken mengsel recepten die je kunt proberen om uw schimmelinfectie te bestrijden. Volgens de Mayo Clinic, hoewel direct bewijs dat azijn kan helpen studies hebben aangetoond dat zij de groei van bacteriën en schimmels kunnen belemmeren. De zure eigenschappen van azijn kan de oorzaak van de positieve resultaten van deze behandeling. Dompel je nagels 2 tot 3 keer per dag in rijstazijn. Evenzo kan een deel azijn en water enerzijds effectief.

Vicks Vaporub

Een van de meest voorkomende huis remedie die mensen proberen is Vicks Vaporub. Wanneer het wrijven wordt toegepast, de nagel wordt een zwarte kleur. Dit is geen reden tot paniek, want het betekent dat het medicijn werkt. Thymol is een van de in Vicks opgesomde ingrediënten. Het bevat kruiden zoals oregano, damiana en arnica die alle antischimmelmiddelen. Gebruik de kneep twee keer per dag in de ochtend en 's avonds tot de witte stip op de nagel gaat weg. U kunt ook gebruik maken van Vicks Vaporub op voetschimmel.

Oliën en andere remedies

Tea tree olie wordt op grote schaal gebruikt voor de behandeling van schimmelinfecties. Solliciteer drie druppels ofwel rechtstreeks op het gebied of op een crème en wrijf in Gebruik twee tot drie keer per dag.; echter, onmiddellijk te stoppen als uw toestand niet verbetert in een week, omdat deze olie dermatitis kan veroorzaken. Ook is cadendula olie bewezen nuttig voor infecties zijn. Drie druppels oregano-olie aan een glas water en drinken om de infectie te bestrijden van binnenuit. U kunt gehakt knoflook toe te passen op het besmette gebied drie keer per dag gedurende tien minuten. Terwijl de behandeling van de infectie, zich te onthouden van het gebruik van openbare douches of naar het zwembad. Draag altijd sandalen in sportschool kleedkamers. Geef je teen wat lucht om te ademen en geen tennis schoenen niet dragen zonder sokken. Ga naar een dokter als je nagel infectie niet is verbeterd in een paar weken.