Home remedies te genezen Razor Burn

Razor burn komt zowel bij mannen als vrouwen op een deel van het lichaam dat onderworpen is aan ontharing. Terwijl de term verwijst naar het scheren, het kan ook gebeuren na het waxen en het gebruik van ontharing lotions (ontharingsmiddelen). Het beste is om de aandoening te voorkomen door het opstellen van de huid en de volgende aanwijzingen zorgvuldig. Maar wanneer scheermes branden zich voordoen doet, zijn er huismiddeltjes om het te genezen.

Aspirine

Slikken aspirine om pijn is duidelijk, maar kan ook worden gebruikt om pijn lokaal te verzachten. Twee ongecoat aspirins kan worden toegevoegd aan een theelepel warm water. Nadat ze oplossen, mengen en wrijven op de huid met scheermes branden, waardoor er op zo lang mogelijk.

Aardbeien

De aardbei heeft helende eigenschappen en wordt vaak gebruikt in gezichtsmaskers. Maak een masker voor het scheren door het mengen van twee geprakte aardbeien en een eetlepel zure room. Laat het scheermes verbrande gebied gedurende 10 minuten.

Planten

Aloe vera, lavendel, gedroogde goudsbloem en gedroogde smeerwortel bladeren kunnen allemaal gebruikt worden als rustgevend voor scheermes branden. Aloë vera gel is direct beschikbaar, terwijl lavendelolie of de gedroogde bladeren en bloemen kunnen worden toegevoegd aan hazelaar heks.

Andere opties

Een geschilde aardappel is een snelle en gemakkelijke manier om te scheren te kalmeren. Breng het gewoon om de geïrriteerde huid. Apple cider azijn is ook een optie voor een zachte genezing.

Overwegingen

Vermijd parfums en geparfumeerde aftershave lotions tot het scheren is genezen. De alcohol kan de aandoening verergeren en leiden tot extra verbranding.