Home remedies te genezen Genitale Wratten

Genitale wratten worden veroorzaakt door HPV (humaan papillomavirus) en zijn vaak bloemkoolvormige. Het HPV-virus wordt doorgegeven via huidcontact tijdens vaginale en anale seks. Er is geen behandeling voor HPV, al is er nu een vaccin aanbevolen voor meisjes 11 en 12 jaar oud.

Bijna een derde van de genitale wratten verdwijnen op hun eigen. Voordat u een thuis te verhelpen, moet u uw arts te spreken, zoals sommige thuis behandelingen bevatten ingrediënten die de gevoelige huid van het genitale gebied kan irriteren.

Zitbad

Een zitbad is een bad speciaal ontworpen om het bekken te dompelen in water, en zijn meestal gemaakt om te passen op de top van een toilet of een stoel. Vul het bad met warm water en zitten in het voor 10 tot 15 minuten per dag. Dit zal rustgevende verlichting bieden aan het gebied. Zorg ervoor dat u het bad grondig te reinigen na elk gebruik.

Tea Tree Oil

Tea tree olie is een extractie van een inheemse Australische plant die lange tijd gebruikt door de Aboriginals in Australië om huidaandoeningen te behandelen vanwege de antiseptische en schimmelwerende eigenschappen. Om een ​​genitale wrat met tea tree olie te behandelen, een paar druppels tea tree olie toe te passen voordat je gaat slapen en bestrijken het gebied met compress tot 's morgens. U kunt ook een oplossing die 50/50 tea tree olie en water, genieten van een gaasverband in, knijp het overtollige vocht, dan is het gaasverband van toepassing op het getroffen gebied 's nachts.

Vitamine E olie en knoflook

Vitamine E olie kan rustgevende verlichting bieden voor genitale wratten. Breng een paar druppels direct op de wrat. Zet rauwe knoflook op de top en sluit met een verband. Herhaal en vervangen indien nodig gedurende ongeveer een week. Wees voorzichtig bij het verwijderen van de pleister als u niet wilt dat de wrat of de huid scheuren.

Dieet

Het eten van een dieet rijk aan weddenschappen-caroteen en foliumzuur kan helpen bij het voorkomen en behandelen van genitale wratten. Voedsel rijk aan bèta-caroteen en foliumzuur zijn onder andere donkere bladgroenten, maar ook squash, mango en tomaten. Een goede vuistregel is dat als het fruit of de groente is rood, geel of oranje, het is een goede bron van beta-caroteen en foliumzuur.

Belangrijke opmerkingen

Vanwege de gevoeligheid van het genitale gebied, is het belangrijk om uw arts te raadplegen wanneer je een genitale wrat. Als een van thuisbehandeling veroorzaakt irritatie of ongemak, het advies inwinnen van een arts voordat u verder gaat.

Vergeet ook niet dat, hoewel de wrat verdwijnen, de onderliggende virus dat genitale wratten veroorzaakt gaat niet weg, en wratten kunnen verschijnen.