Home Remedies om hoge bloeddruk te verlagen

Home remedies om hoge bloeddruk te verlagen alle center om je heen het verlagen van uw kansen op een hartaanval. Hypertensie is de medische term voor hoge bloeddruk. Hoge bloeddruk is bekend als de "stille moordenaar", omdat je het kan hebben en niet beseffen. Er zijn maatregelen die u kunt nemen om uw eigen gezondheid te controleren en verbeteren van uw kansen van het leven een gezonde, vervullend leven.

Gezond eten

Eet een dieet gericht op het verlagen van hoge bloeddruk. Eet een dieet rijk aan fruit, groenten, volle granen en andere vezelrijk voedsel. Verminder verzadigd en / of transvet consumptie. Vergelijkbaar met een hart gezond dieet, een dieet bekend als DASH (Dietary Approaches to Stop Hypertension) helpen uw hoge bloeddruk te verlagen, volgens zowel de Mayo Clinic en de American Heart Association.

Eet vis minstens twee keer per week. Vis bevatten omega-3 vetzuren, die gunstig zijn voor het verlagen van hoge bloeddruk. Zalm, haring, witte tonijn, meer forel en sardines zijn allemaal hoog in omega-3 vetzuren.

Eet voedsel bekend voor het verlagen van hoge bloeddruk, zoals watermeloen, grapefruit, knoflook, papaja en gebakken aardappelen (zonder boter en zure room), en drink een mengsel van citroensap en water gedurende de dag, beveelt natural-homeremedies.com.

Vermijd zout voedsel. Zoute voedingsmiddelen bevatten snacks, zoals zoutjes en chips, soep in blik, gemaksproducten, de meeste fastfood, verwerkte voedingsmiddelen en vleeswaren. Als je eet ingeblikte groenten, spoel de groenten af ​​alvorens ze te consumeren. Als je uit eten gaat, vragen om te hebben je eten bereid zonder extra zout. In plaats van het koken met zout, substituut specerijen en kruiden.

Afvallen

Verliezen, of de controle, je gewicht. Als u te zwaar bent, gewicht te verliezen. De American Heart Association stelt dat overgewicht verhoogt de bloeddruk. Deze verhoogde bloeddruk kan leiden tot vernauwde slagaders, een toonaangevende factor in hart-en vaatziekten. Afvallen door middel van het verhogen van uw niveau van lichamelijke activiteit en het eten van een hart gezond dieet. De Mayo Clinic stelt dat te veel gewicht om je middel uw hoge bloeddruk niveau kan verhogen. Vrouwen verhogen hun risico met tailles meer dan 35 centimeter. Voor mannen, het is groter dan 40 centimeter.

Stress Reduction

Stressreductie
Verlaag uw stress niveaus. Stress is een belangrijke factor in hoge bloeddruk volgens de American Heart Association. Er zijn een verscheidenheid van technieken kan doen.

Beginnen mediteren. Zet opzij een paar minuten per dag in een gebied waar je ongestoord kan zijn. Nemen diepe ademhaling in je dagelijkse meditaties om je lichaam van stress te bevrijden.

Yoga doen. Yoga biedt u de mogelijkheid van het uitrekken van je spieren, terwijl ook het bevorderen van een ontspannen mentaliteit. Ademhalingsoefening zijn belangrijk, ook.

Lichamelijke activiteit. Lichaamsbeweging of lichamelijke activiteit, wordt beschouwd als een natuurlijke stress reductie techniek. Zowel de American Heart Association en de Mayo Clinic bevordering van de lichamelijke activiteit als essentieel voor het regelen van uw lichamelijke en geestelijke gezondheid.

Physical Activity

Haal meer fysieke activiteit. Oefening is gevonden om bloeddruk te verlagen en op verschillende gezondheidsbevorderende manieren. De American Heart Association adviseert het krijgen van 30 minuten van de oefening ten minste vijf dagen per week. De oefening hoeft niet inspannend om resultaten te oogsten zijn. Het maaien van het gazon, harken bladeren, schoonmaken kasten en andere huishoudelijke activiteiten kunnen helpen. Volgens de Mayo Clinic, zal regelmatige lichaamsbeweging hebt u het merkt resultaten in slechts een paar weken. De oefening is een natuurlijke stress reductie techniek, ook.

Andere gezonde levensstijl veranderingen

Vermijden of te beperken alcoholgebruik. Gebruik geen tabak. Volgens de Mayo Clinic, weet je bloeddruk niveau en toezien op het. Toezicht op de hoeveelheden van wat je verbruikt. Gebruik controle over de porties. Lees voedsel labels. Natrium (zout) verborgen kunnen zijn veel voedingsmiddelen.