Home Assistance voor senioren

Home Assistance voor senioren

U zich zorgen maken dat uw senior geliefde is niet beheren in zijn eigen huis de manier waarop hij dat deed toen hij jonger en sterker was. Als hij niet zo zelfvoorzienend zoals hij vroeger was, dat betekent niet dat het nodig is om hem te institutionaliseren; in plaats daarvan, kan hij in staat zijn om comfortabel en gelukkig blijven thuis met wat hulp. Er zijn professionals en organisaties gewijd aan het verstrekken van thuiszorg voor senioren.

Definieer Behoeften

Bepaal of je geliefde moet de gezondheidszorg, zoals assistentie bij medicijnen, speciale apparatuur of wondverzorging. Uw geliefde kan hulp nodig bij de persoonlijke verzorging, zoals baden, aankleden, eten en toiletbezoek. Uw geliefde kan vervoer nodig - om afspraken artsen ', om sociale verplichtingen, om boodschappen te doen - en niet meer in staat om te rijden of toegang te krijgen tot het openbaar vervoer. Uw geliefde kan huishoudelijke hulp met wasserij, schoonmaken, koken en boodschappen nodig. Uw geliefde's unieke combinatie van behoeften zal bepalen waar je moet kijken voor hulp.

Mantelzorgers

Als er familieleden in de omgeving die betrokken zijn met je geliefde iemands leven, kan het mogelijk zijn om te organiseren als een team om ervoor te zorgen dat de oudere krijgt de hulp die ze nodig heeft. Zorg ervoor dat iedereen het eens is over de vraag wie verantwoordelijk is voor wat en wanneer zal zijn. Als je besluit dat mantelzorg is de juiste keuze, zorg ervoor zorg te dragen voor persoonlijke tijd af voor de primaire verzorger, voor ieders veiligheid en geestelijke gezondheid. U kunt ook recht hebben op financiële en andere steun uit je omgeving Agency on Aging.

Agentschappen

Er zijn thuiszorg en thuiszorg agentschappen die u zullen helpen uw geliefde de behoeften te evalueren en match je met een passende professionele zorgverlener. Het kan duurder zijn dan het inhuren van privé zijn, maar er zijn voordelen: het agentschap behandelt papierwerk zoals belastingen en sociale zekerheid voor de werknemer, biedt vervangers als uw reguliere zorgverlener niet kunnen komen om die dag te werken en kan je een nieuw iemand als je relatie met uw huidige verzorger niet uit te werken.

Het inhuren Particulier

Als u het huren van particulier kunt u interviewen zoveel mensen als je wilt en screenen hun referenties uzelf op precies de juiste persoon met wie je geliefde kan een veilige en duurzame band te vormen te vinden. U bent verantwoordelijk voor al het papierwerk (belastingen, sociale zekerheid) en voor het vullen van de gaten wanneer uw zorgverlener niet kan werken, maar je zult de volledige controle over de situatie te hebben. Het is belangrijk om een ​​schriftelijk contract waarin verantwoordelijkheden, werktijden, zieken en vakantietijd bepalingen, maaltijden en vervoer, onacceptabel gedrag, procedures voor beëindiging en alles wat je maar kunt bedenken om dingen te laten gaan soepel met uw nieuwe werknemer.

Middelen

Begin uw zoekopdracht door te vragen uw geliefde de artsen voor de middelen. Vraag geestelijken, vrienden en andere contacten als ze weten dat iedereen die thuis hulp kan bieden aan een senior. Neem contact op met de universiteit carrière centra in uw buurt. Uw provincie of staat afdeling van senior diensten in staat zijn om u naar instanties of personen die gespecialiseerd zijn in thuiszorg voor senioren en financiële steun waarvoor je geliefde in aanmerking komt.