Homøopatiske Lever Behandlinger

Leverens evne til at filtrere mange potentielt giftige stoffer, før de kan gøre skade, er hængslet på det fungerer korrekt. Homøopatiske midler kan hjælpe mange fælles lever og lever-relaterede problemer, såsom gulsot, galdesten og hepatitis. Homøopatisk medicin bidrager til at fremme kroppens egne helbredende egenskaber til at afhjælpe den underliggende tilstand, der skaber symptomerne.

Nux vomica og Chionanthu

Prøv middel Nux vomica, når der er en forstørret lever som følge af langvarig alkoholmisbrug. Nux vomica er afledt fra et træ hjemmehørende i Sydøstasien. For leverrelaterede problemer såsom gulsot, galdesten og galde kolik, og den ledsagende smerte, der er forbundet med kolik, prøv afhjælpe Chionanthu. Det er afledt af et træ hjemmehørende i USA og er også mere almindeligt benævnt whitefringe træ.

Ammonium Muriaticum og Taraxacum

En homøopat kan anbefale midlet ammonium muriaticum for leverproblemer, hvis der er ledsagende smerter beskrives som klemme eller skydning. Ammonium muriaticum, hvilket er et mineral, der er mere almindeligt omtalt som ammoniumchlorid. For en hærdet og forstørret lever, kan det retsmiddel Taraxacum ordineres, især hvis der er maveproblemer og jaundiced hud. Taraxacum er afledt af den fælles mælkebøtte ukrudt, og bruges medicinsk i hele verden for leveren spørgsmål, især for sin vanddrivende effekt.

Natrum SULPHURICUM og Rumex Crispus

Natrum sulphuricum, også kaldet natriumsulfat, findes naturligt i nogle saltvandssøerne. I homøopati det har flere anvendelsesmuligheder for leverproblemer, herunder lindre symptomerne på galdesten og hepatitis. At stimulere og rense galdeblæren og leveren, prøv afhjælpe Rumex crispus. Mere almindeligt kaldet gul dock, er det ofte bruges til at lette problemer med fordøjelsen.

Chelidonium og Aloe ferox

Til leverproblemer, der involverer en forstørret lever og smerter, kan en homøopat anbefale midlet Chelidonium. Det er også kaldet Greater Celandine, wartweed og sluge urt. I homøopati det ofte anvendes til behandling af tilstande relateret til leveren, galdeblæren, nyrer og milt. Chelidonium betragtes som en urt, og selv om det oprindeligt blev fundet i Europa, Asien og Nordafrika, er planten nu fundet spredt ud over hele Nordamerika samt. Også for symptomer forbundet med en forstørret lever, prøv afhjælpe aloe ferox. I oldtiden, blev aloe betragtes som en all-around tonic og afføringsmiddel. Selv indfødte til Afrika, sine omfattende medicinske egenskaber gør det til en værdsat urt dyrket på verdensplan. Aloe er også fordelagtig til brug ved leversygdomme, der involverer hepatitis og gulsot-type symptomer.

Advarsler og tips

Materialet her er ikke ment til at erstatte professionel lægelig rådgivning, det er beregnet kun til orientering.

Leversygdom kan være en livstruende tilstand. Hvis du har mistanke om du har en leversygdom, er professionel lægelig indgriben påkrævet.

Aldrig selv ordinere enhver homøopatiske middel uden ordentlig viden; altid konsultere en autoriseret, certificeret homøopat i dit område for afhjælpning forslag og rette dosering instruktioner.