Homøopatiske helbredelsesmetoder for helvedesild

Helvedesild er en tilstand, der kan forårsage store nervesmerter og en uskøn udslæt. Mens der er medicin, der kan tage sig af problemet, kan du være på udkig efter en mere overkommelig, naturlig kur. Homøopatiske midler kan være i stand til at afhjælpe dine helvedesild ved at stimulere din egen krop til at bekæmpe sygdommen selv.

Identificer dine symptomer

Homøopati er en meget anderledes form for medicin fra traditionel medicin som det er ordineret baseret på et væld af symptomer i stedet for at bruge ét middel til at helbrede et symptom. Forskellige homøopatiske midler er givet afhængig af alle mulige faktorer, herunder, hvor du oplever smerte, hvordan det manifesterer på din krop, hvordan du føler følelsesmæssigt, hvad tid på dagen symptomerne forbedres eller bliver værre, og hvis symptomerne forbedres i varmt eller kolde omgivelser. Brug et papir og blyant til at nedskrive alle de ovennævnte faktorer, så godt som du kan huske dem. Optimalt du bruge papir til at beskrive dine symptomer hele dagen, så du kan lokalisere, hvad der gør du føler dig bedre, og hvad der gør du føler dig værre. Dette vil være yderst nyttigt, når de forsøger at afgøre, hvilken løsning der passer til dig.

Hvilket Remedy Passer

Der er fire store homøopatiske midler til helvedesild. Det anbefales, at du straks rådføre sig med din læge, hvis tilstanden manifesterer i nærheden af ​​dine øjne, da der ikke er nogen homøopatisk behandling for en sådan omstændighed.

Arsenicum bruges, når dine helvedesild forårsager vabler og udbrud, der føler sig bedre fra ekstern varme, når symptomerne bliver værre i de tidlige morgentimer, og når du føler dig rastløs og ængstelig. Du kan også føle kulde og feberagtig hvis du har brug Arsenicum.

Apis bruges, hvis du har stikkende, brændende og intenst kløe vabler og udbrud, der føler sig bedre med kold og frisk luft, mens værre i varmen. Du kan føle følsom over for berøring og irritabel samt.

Iris versicolor kan bruges, hvis dine helvedesild symptomer omfatter brændende, smertefulde blærer på højre side af maven sammen med ubehag i maven.

Endelig Rhus tox. (Rhus toxicodendron) kan anvendes, når dine helvedesild udslæt er mange små blærer, der er røde og meget kløende. Hot komprimerer og varme bade hjælpe dine symptomer, og du kan føle et ønske om at bevæge sig hele tiden og samtidig være helt rastløs.

Consult en homøopat

Homøopatiske behandlere kan findes online på homeopathic.org eller wholehealthnow.com eller ved anbefaling af en anden alternativ behandler (yoga instruktør, herbalist, etc.). Du bør spørge homøopat spørgsmål om, hvor han studerede og hans erfaring inden for homøopati. For helvedesild, kan du ønsker at gå med en homøopat, der har specialiseret sig i enten hudsygdomme eller nervesystemet. En generel homøopat kan fungere ganske godt også hvis der ikke er specialister i dit område. Din sygesikring kan dække homøopati i en alternativ pleje pakke. Når du vælger en homøopatisk læge, nærme sig hende med ovenstående oplysninger (især din liste af symptomer) for at sikre, at du vil modtage en korrekt diagnose og dosering.