Homøopatiske for scrotalt Tongue

Scrotal tungen eller sprækket tungen, er en tilstand, hvor tungen har en revnet overflade og kanter. Generelt ikke smertefuld, kan det blive så hvis maden får lov til at ophobe sig i revner og blive smittet. Denne sygdom kan være forårsaget af en allergisk reaktion eller systemisk gær infektion. Det kan undertiden findes i mennesker med Downs syndrom og Melkersson-Rosenthal syndrom, men det er ikke eksklusiv.

Relaterede Betingelser

Scrotal tungen kan undertiden være forbundet med, hvad der er kendt som geografisk tunge. I dette tilfælde papiller (smagsløg) falder af tungen i pletter, men vokser ikke tilbage med det samme. Dette efterlader røde bare pletter på tungen. Papiller vokse tilbage, men nogle vil falde i et andet område, der forårsager de bare pletter at synes at bevæge sig rundt på overfladen af ​​tungen. En anden relateret sygdom er trøske, som er forårsaget af en tarm gær infektion.

Hvad du kan gøre

Der er ingen klare årsag-effekt-undersøgelser for scrotalt tunge. Det anses godartet, så længe der ikke er nogen smerte. De fleste læger vil foreslå, at du børste tungen hyppigt for at holde bakterier forårsager infektion i revnerne. Hvis du mener, at dine symptomer er forårsaget af en gær infektion (for eksempel, hvis du også har symptomer som træthed, belagt tunge og oppustethed), kan du behandle gær infektion at lindre din sprækkede tunge. I homøopati, kan behandlingen undertiden tage form af "hår af hunden." Med andre ord, lidt Candida albicans (der forårsager gær infektioner), specielt formuleret med en homøopat praktiserende læge kan hjælpe med at afbalancere floraen i din tarm. Skær ned på forbruget af sukker for at undgå at fodre gæren, og supplere med Lactobacillus acidophilus og Bifidobacterium at få den bedste virkning. Her er nogle andre retsmidler til at prøve, som du kan bestille online, eller find på en helsekostforretning:
Arnica hjælper med at lindre betændelse i slimhinderne. Hvis du mener det scrotalt tungen er forårsaget af en allergisk reaktion, kan du prøve Aresenicum album (afledt af arsen) eller svovlsyre. Pix liquida (fyrretjære) kan bidrage revnet hud. Quicksilver er ofte anvendes i tilfælde af infektion.