Homøopatiske for ischiadicus smerter

Iskias kan forårsage en lang række rygsmerter symptomer, da det indebærer iskiasnerven, som er forbundet til andre nerver i både bækkenet og rygsøjlen. Symptomerne varierer fra ben følelsesløshed, smerte og svaghed. Homøopatiske midler er sikre og effektive og kan lindre mange af iskias smertefulde symptomer. Homøopatiske midler er potente, men meget fortyndet. AC dosis betyder, at det er blevet fortyndet 100 gange; en X dosis betyder det er fortyndet 10 gange.

Aconite

Midlet Aconite i 30C dosis undertiden ordineret af homøopater til dem med ischiadicus smerter, når personlighed symptomer omfatter en generel frygt for store grupper, rastløshed, utålmodighed og en ledsagende følelse af fortvivlelse. Aconite er den korrekte retsmiddel, når en persons smerte symptomer har en tendens til at forbedre, når de udsættes for varme, frisk luft og hvile, og forværres i kulde og i udkast.

Colocynthis

Når personlighed symptomer omfatter irritabilitet, forlegenhed og undertrykt vrede, er en 6C dosis Colocynthis undertiden ordineret til dem, der lider med ischiadicus smerte. Colocynthis er den rigtige løsning, når den enkeltes symptomer forbedres ved at anvende pres eller varme på de ramte område, og når symptomerne forværres ved udsættelse for følelsesmæssig stress, kulde og fugtigt vejr.

Ammonium chloratum

Ammonium chloratum i 6C dosis er ofte ordineres til forskellige ledsmerter, men det er også nyttigt for ischiadicus smerte så godt. Ammonium chloratum er det hensigtsmæssigt retsmiddel, når den enkelte udstiller ængstelse, almindelig melankoli og når fysiske symptomer bedres, når han udsættes for frisk luft, bøjet over og forværres, når den enkelte går oprejst eller sidder ned.

Tips og advarsler

Konsultere en professionel sundhedspleje praktiserende læge, hvis symptomerne ikke forbedres inden for 48 timer.
Disse oplysninger er ikke beregnet til at blive brugt til at blive brugt som en erstatning for professionel lægelig rådgivning, er det hensigten kun til orientering.
Aldrig selv-ordinere; konsultere en autoriseret professionel homøopat for korrekt dosering og retsmidler.