Homøopatiske DiverticulitisTreatments

Divertikulitis er en tilstand, hvor poser form i væggen af ​​colon eller tyktarmen, og få betændt eller inficeret. Ofte fecal sagen vil blive fanget i poserne, der forårsager infektionen, og som fører til sådanne symptomer som mavesmerter, der er værre, når du flytter, oppustethed, gas, feber, kulderystelser, diarré eller forstoppelse, kvalme og opkastning. Antibiotika er normalt ordineret til at behandle infektionen, men nogle af de symptomer kan reduceres med homøopatiske behandlinger.

Høj Fiber

Ifølge WebMD, læger er ikke sikker på om årsagen til diverticulitis. Imidlertid er det almindeligt antaget, at en mangel på fiber i kosten kan føre til det. Fiber tilføjer løs vægt til den afføring og naturligt skubber affald gennem tarmkanalen. Ellers tyktarmen skal arbejde for hårdt tvinge fordøjet materiale gennem tarmene. Fiber såsom havreklid, psyllium og jord hør frø, når de tilsættes til kosten, vil sætte nok fiber i fordøjelsessystemet til at regulere det, og hjælpe med at forhindre fordøjelsesproblemer såsom diverticulitis, ifølge WellFx.com.

Belladonna

Belladona eller Deadly Nightshade, er en plante, hvis blade og bær er giftige. Homøopater bruger en fortynding af planten, der er sikker, og selvom der er lidt videnskabelig dokumentation til støtte for sine anvendelser, anses det for gavnligt for behandling af diverticulitis symptomer såsom kramper, der har tendens til at ledsage forstoppelse.

Colocynthis

Også kendt som bitter æble eller bitter agurk, Colocynthis er en plante hjemmehørende i Middelhavsområdet, Asien og Tyrkiet. Det bruges som en homøopatisk kur mod skæring, kramper mavesmerter, der synes at lindre med tryk og ofte ledsager rastløshed eller diarré. Medicin, der er dannet fra colocynth planten blev brugt som magtfulde udrensning agenter og abort medicin før de dage af moderne medicin.

Bryonia

Naturlægemidler oplysninger hjemmeside Herbs2000.com siger Bryonia blev brugt af de gamle grækere og romere til behandling af tilstande, såsom koldbrand, gigt, svimmelhed og hoste, blandt andre. Det er en flerårig klatring urt findes primært i Europa, der kan hjælpe med at behandle diverticular mavesmerter, der synes at lindre med varme og ledsager tør, hård afføring, opkastning og forstoppelse, ifølge WellFx.com. Behandling med Byronia fremstilles typisk ved anvendelse af roden af ​​planten og blandes med alkohol.