Homøopatiske behandlinger for glaukom

Glaukom er en sygdom, der påvirker øjet, og kan resultere i tab af synet. Behandlinger af glaukom spænder fra medicin til kirurgi. For nogle en mere naturlig og holistisk tilgang til grøn stær behandling er ønskelig.

Ernæring

Ifølge Glaukom Research Foundation, vitamin A, E og C er antioxidanter, der fremmer øjet sundhed. Zink og kobber er vigtige mineraler samt. Men ifølge Dr. John Hetherington, en klinisk professor i oftalmologi ved University of California i San Francisco, er der ingen videnskabelige beviser, der viser en direkte forbindelse mellem vitamin forbrug og lindring af indre tryk i øjet er forbundet med glaukom.

Væsker

Undersøgelser, som one udført af Dr. EJ Higginbotham et. al har vist, at indtagelse af koffein negativt kan påvirke øjnene ved at øge indre tryk i øjet. Det er også vigtigt, ifølge Glaukom Research Foundation, at undgå at drikke en liter vand i mindre end 20 minutter, da dette også kan øge indre tryk i øjet.

Blåbær

Blåbær er et uddrag af den europæiske blåbær og dens berettigelse i støtte øjet sundhed er blevet kapret af helsekost butikker, der markedsfører tillægget. FDA har ikke testet blåbær og har samlet beviser for, at det beskytter mod grøn stær.

Øvelse

Ifølge Dr. Hetherington, kan regelmæssig motion hjælpe lavere indre øje pres for en periode på flere måneder. Undersøgelser har vist, at glaukompatienter der udøves i tre måneder viste en 20 procent nedgang i indre tryk i øjet, ifølge Glaukom Research Foundation.

Andre Retsmidler

Andre forslag til homøopatiske midler har inkluderet akupunktur og lysterapi via eksponering for lav intensitet farve som blå og grøn. Ifølge Dr. Brian Chou, kunne ingen videnskabelige beviser findes til støtte for disse påstande.

Konklusion

Ud over regelmæssig motion, er der meget lidt videnskabelig dokumentation, der understøtter effektive resultater i behandling af glaukom med homøopatiske midler.