Homøopatiske anvendelser for Bay Leaves

Bugten Træet voksede i Lilleasien før spreder sig til Middelhavslandene og andre lande, der har en lignende klimaer. Slidte i kranse af de gamle romerske kejsere, helte og digtere, blev bladene er forbundet med ære og herlighed. Laurbærblad er oval med spidse ender og en glat, skinnende toppen. Bruges i madlavning i hele verden, er laurbærblad menes at have mange medicinske egenskaber. Her er nogle homøopatiske anvendelser af laurbærblade, at du kan teste dig selv.

Skæl

En løsning lavet af laurbærblade har vist sig at hjælpe en person, der lider af kløende hovedbund og skæl. For at forberede denne løsning koge en liter vand. Tilføj tre niveau teskefulde sammenkrøllede laurbærblade og dække potten. Lad bladene til stejle for omkring 25 minutter. Si bladene fra te og opbevares i køleskab indtil den er klar til brug. Hvis du vil bruge te, vask og skyl dit hår som normalt og derefter, massage en lille mængde af te i din hovedbund. Efter den første massage, kan du tilføje et par flere ounce på et tidspunkt, og gnid godt. Lad opløsningen i omkring en time og skylles med vand.

Gigt

Du kan få nødhjælp fra hævelse i sener og led eller forstuvninger og muskelsmerter med laurbærblad olie. Du kan nemt oprette denne olie med en lille mængde af olivenolie opvarmes på meget lav varme. Tilføj nok blade, at de alle er dækket af olien. Lad det simre ved svag varme under låg i 20 minutter. Efter 20 minutter fjernes fra varmen og lad det sidde indtil cool. Si bladene fra olien og gnid dagligt på smertefulde pletter.

Fordøjelsen

Laurbærblade er fremragende til alle former for fordøjelsesproblemer. En tonic eller te fremstillet af laurbærblade vil bosætte en forstyrret maven, stimulere appetitten og støtte i sekreter af mavesyren. Når det bruges som krydderi i madlavning, laurbærblade støtte i fordøjelsen og optagelsen af ​​mineraler og næringsstoffer i fordøjelseskanalen spor. Bladene med til at nedbryde tungere fødevarer som kød rige på protein. Laurbærblade også bidrage til at holde blæren sund. Bay er også nyttige til behandling af blodsukker, migræne og mavesår høj.