Homøopatisk vs konventionel medicin

Homøopatiske og konventionel medicin variere på mange måder. Den største forskel er, at homøopati, med sin holistiske tilgang, beskæftiger sig med personlige og livsstil spørgsmål, mens konventionel medicin tendens til at fokusere mere på at undertrykke umiddelbare biologiske symptomer.

Definition af sundhed

Et godt helbred i form af konventionel medicin er anerkendt som den foreligger nogen diagnosticeret sygdom. I homøopati, bevare et godt helbred ikke kun indebærer fravær af sygdom, men også balancen i en persons psykologiske, mentale og følelsesmæssige aspekter.

Beskæftiger sig med symptomer

Homøopati genkender symptomerne ikke bare som tegn på sygdom, men også som kroppens forsøg på at genskabe sig selv til et godt helbred. For eksempel, i stedet for at fokusere på suppressants med henblik på at reducere sværhedsgraden af ​​en hoste, som i konventionel medicin, søger homøopati at gøre hoste produktiv, og dermed fremskynde helbredelsesprocessen.

Cure versus kontrol

Konventionel medicin ofte fokuserer på kontrol af helbredsproblemer gennem fortsat medicinering --- som i tilfælde af blodtryk medicin, for eksempel --- mens homøopati søger en eventuel kur, hvilket betyder uafhængighed af medicin.

Behandling planer

Konventionel medicin giver behandling gennem medicin. Homøopati bruger nogle medicin såsom lægeurter, men foreskriver også ændringer i vaner, kost og andre livsstilsvalg.

Alvorlig sygdom eller Trauma

I Amerika, er den konventionelle medicin overvældende foretrækkes frem for homøopati, når det kommer til den umiddelbare behandling af alvorlige sygdomme eller traumer, mens homøopatisk medicin kan indføres senere for at hjælpe facillitate genopretning.