Homøopatisk terapi for blære spasmer

Blære spasmer skyldes neurologiske problemer, overgangsalder, kosten spørgsmål, urinvejsinfektioner eller endda medicin. Symptomerne på blære spasmer omfatter en hastesag at evakuere, smerte og inkontinens. Homøopatiske midler som Causticum, Mercurius og Nux vomica bidrage til at afhjælpe ubehag forbundet med blære spasmer, sikkert uden bivirkninger.

Nux vomica

Prøv plantebaseret middel Nux vomica. Nux vomica, også kaldet Poison Nut Tree og Quaker knapper, er et træ vokser i Australien, Kina og andre områder i Asien. Når en person har blærebetændelse med en hyppig trang til at evakuere, men hun producerer meget lidt urin, er Nux vomica angivet. Hendes symptomer vil generelt forbedre når hun holdes varm og modtager tilstrækkelig hvile og vil have en tendens til at forværres, hvis hun indtager stimulanser eller krydret mad.

Causticum

Prøv mineralsk baserede middel Causticum for blære spasmer, når der er intermitterende inkontinens, når hoste eller nysen. Causticum også almindeligvis benævnt kalium hydrat og er lavet af lige dele potaske og calciumoxid. Anvendes, hvis den Lidende har blærebetændelse typesymptomer og enten et presserende behov for at evakuere eller manglende evne til at tisse på grund af spasmer. Patienten vil også klage over at være stærkt påvirket af vejret, især koldt vejr; hans symptomer generelt bedre, når han holdes varm og forværres, når han udsættes for kulde.

Mercurius corrosivus

Se Mercurius corrosivus for smerter sammen med spasmer, fra blæren. Mercurius corrosivus, mere almindeligt omtalt som mercurichlorid, er en typisk homøopatisk middel mod uro og angst. Bruges, når patienten har hævede kirtler og klager over brændende smerter i blæren ved evakuering, selv om meget lidt urin er produceret. Hendes symptomer typisk forbedres, mens hun hviler og forværres i frisk luft.

Konventionelle lægebehandling

Husk, at konventionel medicin kan være nødvendig som en intervention, hvis dine symptomer vedvarer i mere end 36 til 72 timer. Blære spasmer kan indikere et alvorligt sundhedsproblem, så det er vigtigt at tale med din sundhedspleje udbyder, før virksomheden eventuelle alternative løsninger til hjælpe med at behandle dine symptomer.

Tips og advarsler

Aldrig selv ordinere homøopatiske midler til kroniske tilstande; altid rådføre sig med en autoriseret professionel homøopat for egnede midler og dosering forslag.

Oplysningerne foreslås her, er ikke beregnet til at være en erstatning eller erstatning for professionel lægelig rådgivning; det er kun til orientering og er ikke beregnet til at helbrede eller helbrede nogen helbredstilstand.