Homøopatisk tendonitis Cure

Sener er hylstre, der forbinder muskler til knogler i hele kroppen. Når musklerne er overused, sårede eller på anden måde anstrengt, kan sener bliver betændt, forårsager stor smerte og stærkt begrænse bevægelse. Homøopatiske midler kan gå en lang vej mod at undertrykke smerter og fremskynde inddrivelsen tid. Flere løsninger er foreslået til behandling af tendinitis og indkredse den rigtige stærkt afhængig af detaljerne.

Overvejelser

Det er altid en fordel at konsultere en professionel homøopatisk læge om valg af middel og dosering. Ud over fysiske symptomer, vil en homøopat tage hensyn til alle stærke følelsesmæssige bivirkninger, patientens sygehistorie og miljømæssige påvirkninger. Mens du tager en forkert løsning ikke bør skade, vil det koste penge og forlænge smerte, og nogle mener, at det at tage en forkert løsning for en længere periode faktisk kan forårsage de symptomer, det er konstrueret til at helbrede.

Arnica montana

Arnica montana er i vid udstrækning anses for at være den førende bod for enhver traumatisk muskuløs skade, hvor generel ømhed forværres ved den mindste berøring. Arnica er også designet til at behandle chok, forvirring og moroseness der ofte omgiver en skade. Ligegyldighed og isolation er andre almindelige reaktioner afløst af Arnica. I creme form kan Arnica påføres topisk direkte på det skadede område. Når det tages før og umiddelbart efter anstrengende aktivitet, kan det virke som en forebyggende for fremtidige skader.

Rhus toxicodendron

Denne løsning er specielt effektivt for dem tilbøjelige til at skader i forbindelse med reumatiske lidelser. Ekstrem rastløshed, med en kontinuerlig fidgeting til en behagelig stilling, er en god indikation for Rhus. Forkølelsessår, tør hoste, kulderystelser og feber kan opleves. Følelser af forvirring eller nervøsitet kan opstå. Symptomerne lindres ved bevægelse, og forværres af kulde, ved hvile og om natten.

Belladonna

Når der er tegn på, at nervesystemet er blevet kastet ud af balance, kan Belladonna være et mere velegnet middel. Indikationer for Belladonna omfatter en blussende ansigt, sammensnøret hals, overbelastning, følsomhed over for lys og støj og øgede sanser. Vredesudbrud er ikke ualmindelige, og der er ofte et ønske om at undslippe og en tendens til at forkæle dig selv i fantasier.

Hypericum perforatum

Tag denne middel mod prikken, brændende smerte kombineret med en følelse af chok, melankoli og mental fogginess. Kvalme og døsighed er fælles, og symptomerne forværres af kulde og berøring. Der er normalt smerte eller tryk over korsbenet, og leddene kan føle forslået. Skæve hovedet tilbage kan midlertidigt lindre symptomerne. Kold, fugt, vil stillestående luft og røre irritere.

Ruta graveolens

For dem, der oplever fortvivlelse, usikkerhed, uvished og frygt efter skade, graveolens Ruta kan være gavnligt. I sådanne tilfælde er hovedpine efterfulgt af øjet stamme, tryk og ømhed. Der er en generel følelse af svaghed og stivhed i hele leddene og muskulatur, især foretager håndled, ryg og muskler i låret. Lange perioder med hvile og koldt vejr forværre symptomerne.