Homøopatisk middel til Menopause

Homøopatiske midler er kendt som "alternativ medicin". Alternative løsninger er designet til at tage naturlige stoffer, der tilhører Jorden og gengive dem til at arbejde kemisk med kroppen for at helbrede, helbrede eller midlertidigt lindre lidelser og sygdomme. Brug aldrig en homøopatisk middel i stedet for en ordineret medicin, især når lidelse eller sygdom er potentielt livstruende.

Om overgangsalderen

Overgangsalderen er den tid af en kvindes liv, da hendes menstruationscyklus ender. Overgangsalderen tendens til at bringe på kroniske medicinske tilstande, der normalt kræver en vis form for behandling, enten ved naturlige eller syntetiske medicin. Nogle af symptomerne på menopause lidelse (post-menstruationsbeskyttelse syndrom) er depression, nervøsitet, irritation, angst, hedeture, korte kuldegysninger, søvnløshed, forstoppelse, inkontinens og vaginal tørhed. Der er homøopatiske midler, som tager disse symptomer. Hvad er vigtigt at huske er, at mens kemisk-syntetiske ordineret medicin er designet til at efterligne eller kopiere naturlige retsmidler, der allerede findes i jorden, er det ikke alle homøopatiske retsmidler arbejde for alle kvinder i alle tilfælde. Rådfør dig med din læge, før du prøver en holistisk tilgang til at lette symptomerne på overgangsalderen.

Urtete

I hundredvis af år har kvinder brugt urtete retsmidler for deres sundhedsspørgsmål. Præmenstruelt syndrom (PMS), overgangsalder og fertilitet og graviditet symptomer er blevet lindret og undertiden elimineret, med urter og drikke særlige te. Det siges (men medicinsk bevist) at rødkløver te er fremragende til østrogen. Andre te på markedet har været videnskabeligt blandet for at lette symptomerne på overgangsalderen som hedeture, nattesved og humørsvingninger. Uanset hvilken opskrift der anvendes, stick med koffein-fri te, da koffein siges at forværre eller måske endda forårsage migræne hos kvinder.

Hypnoterapi

Hypnose er bakket op af en skole til at tænke kaldes "positiv overgangsalderen." Tanken om at have en positiv overgangsalderen er ikke at fokusere på de dårlige ting om at gå gennem forandring, men at ændre sindets mentale fokus og energi til at koncentrere sig om at gå igennem det sikkert og i en sund tilstand i sindet, når det er overstået. Hypnoterapeuter forstå, at overgangsalderen er en naturlig progression af ophør af de kvindelige reproduktive år, men at progressionen er bedre hjulpet med forsætlig kontrol og en mere naturlig tilgang end medicinske retsmidler. Den hypnoterapi afhjælpe er en tre-trins "sind over materien" program, der varer i tre eller fire sessioner, der tager omkring en time hver session.

Akupunktur

I akupunktur, eller "nål piercing," en licenseret akupunktør indsætter hviske-tynde nåle ind i og gennem huden på dens overflade plan for at stimulere væv og organer i kroppen. Disse kanyleindstik på "akupunkter" menes at overføre og energibalance i kroppen og omfordele den til at gendanne sundhed, energi og overordnede balance. Overgangsalderen hormonelle ubalancer er ofte årsag til manglende sundhed eller samlet "god følelse." Akupunktur kan anvendes til at afhjælpe denne følelse af ubalance.

Hormonbehandling

Hormonel ubalance er en kemisk reaktion forårsaget af kroppen går gennem forskellige faser af overgangsalderen. I løbet af denne tid, kvinder oplever et tab af funktion i æggestokkene, samt atrofi af livmoderen, hvilket resulterer i nattesved, hedeture, uterin dysfunktion (eller inkontinens). To almindeligt anvendte kosttilskud for hormonbehandling (kaldet HRT), østrogen og progestin, men de begge har bivirkninger, der kan være mere ubehagelig end symptomerne. Sikrere alternativer til HRT er blevet udviklet i sådanne homøopatiske midler såsom sepia, belladonna, svovl, Chamomilla, borax og camphora.

Andre Retsmidler

Der er andre retsmidler, såsom aromaterapi, biofeedback, chelering, hydroterapi, meditation, massage og yoga, der administreres eller ordineret af homøopatiske læger eller praktiserende læger. Som altid, ikke bare stoppe med at tage ordineret medicin, medmindre du har talt med din læge om det først. Alle homøopatiske midler ikke virker den samme på alle tidspunkter for alle.