Homøopatisk Medicin for et sundt blodsukkerniveau

Sunde blodsukker er vigtigt for alles sundhed, ikke kun diabetikere ". Ifølge medicalnewstoday.com er højt blodsukker forbundet med kræft, hjertesygdomme samt diabetes. Når diæt og motion er ikke nok til at opretholde sunde blodsukkerniveauer, der er et par homøopatiske metoder til oprettelse af et sundt blodsukkerniveau.

Syzygium Jambolanum

Syzygium Jambolanum, almindeligvis kendt som rose æble modertinktur, har været anvendt siden den tidlige del af det tyvende århundrede som et homøopatisk medicin for balance blodsukker. Ifølge abchomeopathy.com, Syzygium arbejder hurtigt, når blodsukkeret spike (se Resources).

Fosfor

"The Journal of American Institute of homøopati" hævder, at fosfor kan bruges til at opretholde blodsukkerniveauer, specielt hos personer med lunge komplikationer eller bugspytkirtlen.

Mælkesyre

Mælkesyre kan anvendes til at opretholde sunde blodsukkerniveauer. Men denne type af homøopatiske middel ofte forbundet med side påvirker såsom øget tørst og kvalme.

Phosphoric Acidum

Abchomeopathy.com anbefaler Phosphoric Acidum for at balancere blodsukkeret samt fjernelse sukker niveauer i urinen, en almindelig bivirkning af ubalancerede blodsukker (se Resources).

Chrom

Chrom er et spormineral, der er effektiv til at balancere blod og urin sukker niveauer, såvel som for insulinabsorption.