Homøopatisk Lysterapi

Da det sjette århundrede f.Kr., er solen blevet betragtet som en kilde til naturlig sundhed og lykke. I dag lysterapi bruges til at forbedre mange sundhedsmæssige forhold. Solen er en kilde til D-vitamin og andre vitaminer, hormoner og enzymer har brug for lys for at fungere korrekt. Når folk er berøvet af sollys, som i løbet af de korte dage om vinteren eller regnfulde dage i foråret, kan deres trivsel lide. Lysterapi bruger kunstigt sollys at kopiere solens helbredende effekter.

Definition

Homøopatisk lys terapi bruger naturligt eller kunstigt lys til at forbedre en persons humør, legemsvægt, hud og endda biokemiske processer i overensstemmelse med alternative healthguide.com. Det hjælper at gøre os fyldt med energi, glade og sunde, når naturligt lys er knappe. Uden lys, at melatonin stiger og serotonin falder, forårsager os til at blive syg, træt eller deprimeret.

Naturligt lys terapi kan bestå af bare at sidde udenfor i den naturlige sol i 30 minutter, med hovedet hævet mod himlen, men ikke kigge direkte ind i lyset. En halv time af sollys om dagen vil give dig den nødvendige mængde D-vitamin, at din krop har brug for.

Ifølge alternative healthguide.com, kunstigt lys terapi dirigerer dig til at sidde ved siden af ​​en lyskasse fyldt med høj intensitet pærer, der udsender enten fuld-spektrum eller hvidt lys. Denne type af terapi kan hjælpe med at helbrede en række betingelser, såsom søvnløshed, angst, panikanfald, spiseforstyrrelser, jetlag og depression af PMS eller sæsonbestemt affektiv lidelse (SAD). Afhængig af din sag, du sidder i nærheden af ​​lys i mellem 15 minutter og to timer. Resultaterne viser normalt i 2-4 dage, men kan tage op til tre uger for mere alvorlige tilfælde, ligesom depression. Lysterapi i de tidlige morgentimer tilsyneladende giver de bedste resultater.

Typer

Forskellige typer af lys terapi er tilgængelige for forskellige forhold. Den ene er farvet lys terapi, der bader kroppen med glimt af farvet lys til enten at stimulere eller berolige en persons nervesystem. Det kan hjælpe med betingelser, der menes at være forårsaget af stress, såsom ordblindhed ifølge Arizona homøopatiske & Integrative Medical Association.

Pulserende lys terapi er en anden form for terapi, der stimulerer neuroner i vores kroppe og bruges til mere alvorlige tilstande. Pulserende lys er placeret foran en person, og øjnene er dækket med et tyndt blindfold til beskyttelse. Pulserende lys terapi er normalt gøres i 5 til 20 minutter per session.

Low-level laser terapi bruger lasere til at trænge ind i huden og genoprette unormal cellulær funktion, forbedre stofskiftet, forbedre omsætning og helbrede huden væv.