Homøopatisk helbredelse for en Cracked Heel

Revnede hæle er ubehagelige og uinteressant. Heldigvis homøopatisk healing giver dig mulighed for at behandle sprukne hæle uden at bekymre sig om recepter. Med tålmodighed og en disciplineret behandlingsregime, kan du mærke en dramatisk forskel i så lidt som to uger.

Fugter Heels

En almindelig årsag til revnede hæle er tør hud. Ifølge Epodiatry.com, nogle mennesker har tørrere hud end andre, hvilket gør dem mere modtagelige for sprukne hæle. Der er flere homøopatiske behandlinger for tør hud, og mange er effektive til revnede hæle. Dækker hælene med olivenolie før seng og sove i sokker er særligt effektiv, ifølge Home-retsmidler-for-you.com. Du kan også bruge afkortning eller vaseline. Varmt vand opsuger er også anbefales. Lav en hjemmelavet fugtighedscreme ved at blande 1 tsk. vaseline med saften af ​​en citron. Påfør før de går i seng om aftenen. En fugtgivende regime kræver konsekvens og gentagelse, men med flid, du er bundet til at se resultater inden for et par uger.

Udvalg af fodtøj

Epodiatry.com tilbyder en nyttig analogi til at forstå, hvad der kan forårsage sprukne hæle: ". Overvej en tomat på bænken ... når du trykker på det fra oven, det ønsker at udvide ud til siden ... til sidst huden revner" Med andre ord, hvis du er på dine fødder en masse og ikke bære støttende sko, vil problemet kun blive forværret. Hvis du går eller står for et forlænget tidsrum, slid støttende sko med ryggen.

Hygiejne

Selvom sprukne hæle ikke nødvendigvis forårsaget af dårlig hygiejne, det vil bestemt ikke skade at være særlig opmærksom på fodpleje, hvis du har krakket hæle. Ifølge Healthmad.com online artiklen "slippe af sprukne hæle til gode," sprukne hæle sætte dig i større risiko for svampeangreb udvikling. Vask dine fødder dagligt. Den amerikanske Ortopædisk Fod og ankel Society anbefaler at få en grundlæggende pedicure hver ottende uge.

Korrigering Vitaminmangel

Som anført i Home-retsmidler-for-you.com kan sprukne hæle blive forværret af vitaminmangel, især zink og omega-3 fedtsyrer. E-vitamin, calcium og jern er også vigtige vitaminer og mineraler for dem med sprukne hæle.

Advarsel

Brug ikke saks eller andre genstande til at afskære tør hud, især hvis du har store revner eller "sprækker" i dine hæle. Dette kan forårsage infektion og forværre tilstanden.