Homøopatisk halsbetændelse Remedy

Valget af en bestemt homøopatisk middel afhænger ledsagende symptomer eller betingelser. Forsigtig: En vedvarende ondt i halsen kan have flere årsager, og kan være et tegn på en alvorlig tilstand. Altid konsultere en læge, hvis denne type problem fortsætter. Alle homøopatisk medicin er stærkt fortyndede versioner af nedenstående stoffer. Det ville være meget farligt at bruge disse planter eller kemikalier på normal styrke.

Betingelse forværres om natten

Hvis smerten synes værre på højre side af halsen eller kroppen, eller stiger, når du tager et pust eller synke, så homøopater anbefale Belladonna, Carbo Vegetabilus eller fosfor.

Det fælles navn belladonna er belladonna. Små mængder spile eleverne, hvorfor det italienske navn, "smuk dame." Homøopatiske tinkturer kommer fra hele planten, når den blomstrer.

Almindelige navne Carbo vegetabilis er vegetabilsk trækul eller sort kul. Retsmidler kommer fra rester af en kontrolleret afbrænding af bøg eller birk træ (ligesom i trækul making). Fosfor er lavet til en yderst fortyndet tinktur med alkohol.

Hvis der også er en rådden coating af ondt i halsen eller en komplet tilfælde af halsbetændelse, kan Mercurious solubilis hjælpe. En fælles betegnelse for dette middel er Quicksilver.

Brændende smerter i Throat

Når en meget rød og tør hals ledsager brændende smerte og påbegyndelsen er pludselig, aconite, også kaldet Aconitum Napellus, Stormhat eller Wolfbane, hvis den tages inden for de første 24 til 48 timer, kan afbryde angrebet.

Cantharis (Spanish Fly) kan hjælpe, hvis der er øget seksuel lyst eller en tilbagevendende depression i morgen. Homøopatiske tinkturer kommer fra nedsænke tørrede Cantharis biller i alkohol. Det tager omkring 13.000 tørrede insekter til at gøre et kilo.

Magnesia Phosphorica eller magnesiumphosphat, er en meget fortyndet blanding af phosphat af soda og sulfat af magnesium. Denne medicin kan hjælpe, når træthed i øjnene og smerter bag højre øre ledsage en halsbetændelse. Homøopatiske behandlere tyder midlet Phytolacca decandra når varme og tørre vejr forbedrer hals problemer.

Hæshed

Når det primære problem med en halsbetændelse er hæshed, kan disse fire særlige retsmidler forbedre tilstanden: Allium Cepa, Antimonium Tarticuum, Chamomilla og Spongia Tosta.

Allium Cepa er den fælles rødløg og homøopatisk medicin kommer fra hele planten høstes i juli og August. Bekræftelse af dette middel er nysen, løbende næse, svimmelhed og pande smerter.

Antimonium Tarticuum er antimon kalium tartarat opløst i vand og fortyndet. Symptomatisk ændringer omfatter søvnighed, modvilje for at blive rørt og en intolerance over for støj
.
Chamomilla er jorden æble og tinkturer kommer fra hele planten, når i blomst. Hvis patienten let vred, lider af søvnløshed og en følelse af, at fingre presser på panden, kan det foreslå Chamomilla som en behandling.

Spongia Tosta er ristede dyreskeletter af en svamp i Euspongia slægten. Vigtigste symptomer anbefale dette middel er angst og frygt, der øger behovet for at hoste eller eftermiddag søvnighed.