Homøopatisk Gas Relief

Så ofte som gassen i den gennemsnitlige person på daglig basis, er det ikke desto mindre så pinligt, som det er fysisk ubehageligt. Folk er i stand til at producere overalt fra 1 til 4 pints af gas per dag alene. De to mest almindelige årsager til gas er luft sluges mens man spiser og drikker, og fordøjelsen af ​​mad af bakterier i tyktarmen. Bortset fra mave stress forårsaget af alvorlige underliggende sygdomme, såsom irritabel tyktarm, mest gas og / eller oppustethed kan kureres forholdsvis hurtigt og naturligt med almindelige urter og krydderier.

.

Ingefær

Ingefær er en skarp, gul-grøn jordstængler, der let findes i producere del af supermarkeder. Som et lægemiddel rod, er ingefær ofte tages for kvalme og mavebesvær, men det er lige så effektiv for gastrointestinale nød. Gas, der er opstået som følge af fordøjelseskanalen foring irritation kan nedkæmpet af ingefær, da det øger spyt og mave sekreter, som frakke fordøjelseskanalen og lindre det. Makulering en 1 tommer stykke ingefær på et rivejern, og tilføje den til 2 kopper kogende vand med honning og citron, der gør en effektiv og naturgas relief te.

Bitre urter: Ensian, Centuary, kamille, og Bynke

Ligesom ingefær, bitre urter inducere udskillelsen af ​​mavesyren, der kan hjælpe med at lindre gas smerter. Ensian, en bitter blomstrende plante, der bruges til at krydre nogle væsker samt læskedrikke Moxie, er meget effektiv til at dæmpe en forstyrret maven samt reducere eller eliminere gastrisk nød. Centuary er en anden populær bitter urt til behandling af mave-og gastriske lidelser, og bruges også som et afføringsmiddel.

Kamille te er ofte drukket i aften at dulme spændingen ved slutningen af ​​dagen, og fremme en sund søvn, men dens bitre kvaliteter også stimulere mavens saft, der hjælpe med at lette fordøjelses uregelmæssigheder og irritation, der forårsager gas. Bynke, en mere tåleligt slægtning af malurt, har de samme anti-gas egenskaber.

Alle disse urter er mere nemt findes i tørrede te-formater på helsekost butikker og naturlige enkeltdele af kæden supermarkeder.

Spice Seeds: Fennikel, Kommen, spidskommen og anis

De æteriske olier i fennikelfrø og spidskommen har anti-spastisk virkninger på intestinal glat muskel, og anvendes til at forhindre tarmluft med stor effekt. De æteriske olier i anis frø og kommen frø har også tarm anti-krampagtige egenskaber. Fennikel, anis og kommen frø er blevet anerkendt af Kommissionen E i Tyskland, en urtemedicin vejledning, som værende yderst effektive gastrointestinale nød reduktionsgear. Kommen som en ingrediens som hyppigst ses i bagværk, såsom Irish Soda Brød, mens spidskommen og stjerneanis oftere fundet i indiske og asiatiske fødevarer.