Homøopatisk behandling for vitiligo

Vitiligo er en hudsygdom karakteriseret ved hvide pletter på huden, hvor der er blevet ødelagt eller svækket pigment celler. Der er ikke en kendt årsag til den tilstand, men sygdommen er almindeligvis anses for at være en autoimmun sygdom. Homøopati behandler hele kroppen som en helhed, når en tilstand eller lidelse behandles. Dette giver mulighed for individuelle behandlingsplaner for hver patient, der lider af vitiligo.

Homøopati Case Analysis

Ved behandling af vitiligo, vil en homøopatisk praktiserende læge tage en detaljeret sygehistorie, der omfatter din mentale og fysiske tilstand. Denne information bruges til at finde den rigtige homøopatiske medicin er baseret på din generelle tilstand. Homøopatisk medicin behandler patienten som en helhed, og ikke blot behandle symptomerne på vitiligo.

Vitiligo ses som et immunsystem lidelse, og immunsystemet skal behandles samtidig med at behandle din hud uorden. Der er flere behandlinger for denne tilstand, og den ene er valgt til dig specifikt vil svare til din mentale og fysiske tilstand.

Homøopatiske Behandlinger

De forskellige behandlinger for vitiligo i homøopatisk medicin omfatter Bacillinum, grafitter, arsen album, Mercurius solubilis, Natrum Muriaticum, salpetersyre, Nux vomica, fosfor, sepia, Silecia, svovl og Thuja.

Et homøopatisk læge vil afgøre, hvilken behandling der er den rette for dig. For eksempel er Bacillinum ordineres, hvis du præsenterer med vitiligo og har mistet vægt og din appetit. Kandidater til Bacillinum har også en historie af bronkitis og lungebetændelse.

Patienter, der er givet grafit til vitiligo også tendens til at være overvægtige, forsigtig og genert. De, der præsenterer med vitiligo, gulsot og en forstørret lever, vil modtage Mercurius solubilis.

Generelt Homøopatiske behandling

Homøopatiske behandlinger af vitiligo vil også afhænge af din livsstil og kost. Doseringen af ​​medikamentet vil typisk starter lavt og øges, når en forbedring er fundet. Først når det korrekte homøopatiske medicin er kendt vil straks en høj dosis eller styrke blive givet til dig.

Homøopatiske behandlinger ikke give bivirkninger, fordi de arbejder for at støtte de naturlige forsvar og helbredende mekanismer i kroppen. Konventionelle medikamenter anvendes til at undertrykke symptomer i de fleste tilfælde.

Du skal følge nogle generelle retningslinjer, når du tager et homøopatisk medicin. Du må ikke spise eller drikke noget i ti til tyve minutter før og efter at tage din medicin. Dette omfatter alt, hvad du kan sætte i din mund, selv en tandbørste. Prøv at skære ned på mængden af ​​koffein, at du spiser, mens du tager medicinen. Hold dig væk fra kamfer og produkter, der indeholder kamfer. Menthol og cigaretrøg bør undgås, mens du bruger disse medikamenter og rå hvidløg bør ikke indtages.

Homøopatiske medicin er et sikkert alternativ til konventionelle behandlinger for vitiligo. Effektiviteten af ​​behandlingen vil i høj grad afhænge af, hvor godt du følger de retningslinjer, og hvor længe behandlingen gives til at arbejde. En betingelse, at du har haft i mange år, ikke kan forventes at blive helbredt natten over med enhver behandling planen.