Homøopatisk behandling for Ringorm

Ringorm er en almindelig svampeinfektion, der kan vises på huden, hovedbunden, lysken, fødder eller negle. Denne lidelse er forårsaget af dermatophyte svamp og er faktisk ikke en orm. Det viser sig som kløende, skællende pletter af røde ringe, der har hvide, skællende klynger i centrum. Brug homøopatiske behandlinger vil bidrage til at slippe af svampen og bringe balance tilbage til kroppen.

Transmission

Denne svamp spredes nemt gennem direkte kontakt med mennesker, dyr og endda jord. Det kan også indirekte overføres ved nogen bruger andre folks inficerede personlige elementer, såsom et håndklæde eller en hår børste. Ligesom de fleste andre svampe, ringorm trives i varme, fugtige og snavsede forhold.

Behandling Oversigt

Du kan behandle ringorm med over-the-counter aktuelle anti-svampe produkter. Disse kommer i mange former og er nyttige, men de kan tage lidt tid til at gøre deres arbejde. Orale medikamenter kan også anvendes til dette formål, men ligesom mange andre medikamenter, der er en risiko for bivirkninger. Naturmedicin er normalt sikrere og blidere, da de løse den betingelse, såvel som årsagen. Naturlige behandlinger, såsom homøopatiske tilgange, bidrage til at bringe balance og harmoni tilbage til kroppen.

Homøopatiske Behandlinger

Der er et par forskellige homøopatiske ringorm behandlinger, som du kan prøve, som alle har vist sig at være effektiv med få eller ingen bivirkninger. Natrum Muriaticum, Kalium muriaticum og Kalium sulfat er blevet anvendt til dette formål. Disse ingredienser øge kroppens naturlige helbredende processer, som bidrager til at slippe af med den svamp, der forårsager ringorm. Cleavers og rødkløver er terapeutiske urter, der også anvendes til dette. Tea tree olie er en meget anvendt æterisk olie til hudproblemer og har vist sig effektiv i at komme af ringorm. Lavendel og tuja olier også fungerer godt. En oral homøopatiske middel, der er blevet forsøgt med stor succes er hvidløg. Hvidløg har mange sundhedsmæssige fordele, herunder at tackle denne svamp. Spise 2-3 fed hvidløg med din mad dagligt eller indtage hvidløg tabletter er foreslået. Tilsæt hvidløg lige før maden er færdig madlavning, så du ikke dræber den helbredende egenskaber med varme. Boost immunsystemet med echinacea og Astragalus at bekæmpe infektionen indefra.