Homøopatisk behandling for åreknuder

Åreknuder er forstørrede og opsvulmede årer udstående under huden. Almindeligvis findes på indersiden af ​​benene eller bagsiden af ​​kalve, kan de være mørk lilla, blå eller hudfarvet. Langsigtet og kortsigtet homøopatisk behandling er til rådighed for åreknuder.

Årsager

Åreknuder er forårsaget af en række faktorer, herunder graviditet, fedme, benskade, langvarig stående og hormonelle forandringer. Medicin, der indeholder progesteron og østrogen øger også risikoen for åreknuder.

Homøopati

Formålet med homøopati er at stimulere kroppens naturlige helbredende reaktion. Behandlingen omfatter normalt giver meget små doser af stoffer kaldet retsmidler; retsmidler sælges i tablet, flydende eller pilleform.

Long-Term

Ifølge Dr. Larry Altshuler, homøopatiske midler er til gavn for behandling af åreknuder. Til langvarig lindring, han anbefaler midlet er kendt som Pulsatilla.

Short-Term

For en kort sigt homøopatiske middel, anvendelser af Hamamelis creme skal anvendes på ømme områder, der er forslået og blålig. Belladonna er et andet middel; det kan anvendes på hævede og ømme vener.

Advarsel

Du bør konsultere en kvalificeret homeopathist at bestemme passende retsmidler for åreknuder og til de rigtige doser.