Homøopati for sunde tænder med seler

Seler er en del af livet for mange teenagere og unge voksne. De er normalt bæres overalt fra to til fire år. I løbet af denne tid, er det vigtigt at holde dine tænder rene og sunde, så når dine seler kommer fra du har et strålende smil. Marshall Loverign, en tandlæge i Aberdeen, South Dakota, har flere fornuftige og homøopatiske forslag til at holde tænderne med seler sunde.

Renholde

Det er vigtigt for selv dem uden seler til at børste deres tænder to gange om dagen, og det er endnu mere vigtigt for seler wearers, siger Loverign. Han foreslår at rense dine tænder med almindelig tandpasta drysset med en lille smule af bagepulver to gange om dagen samt efter hvert måltid. Da børstning er vanskeligere, når dine tænder har seler, Loverign foreslår børstning i 30 sekunder længere, end du ellers ville og skiftende tandbørster hver måned for at sikre, at de børster gør deres arbejde ordentligt.

Undgå Usunde ting

Fortsæt med at holde dine tænder sunde, mens iført seler ved at undgå ting, der skaber problemer for dine tænder. Candy og sukkersød fødevarer er ikke godt for dine tænder normalt, og de er værre for tænderne med seler fordi sukker kan blive fanget under seler, mellem seler og mellem tænderne. Seler vil påvirke din evne til at se tingene på dine tænder, og hvis sukker sidder der for mere end et par timer, vil det begynde at spise væk på emaljen på dine tænder. Ligeledes jordnødder og andre hårde fødevarer også er nemt fanget i seler og tænder.

Homøopatisk Tandpleje

Der er flere andre homøopatiske midler til at tage sig af dine tænder, mens du har seler.
Bruge nogle urter, der kan hjælpe med at bringe næringsstoffer til dine tænder. Disse omfatter blå-grønne alger, brændenælder, lucerne, padderok og oatstraw.
Få masser af calcium ved at indtage mælkeprodukter eller kosttilskud. Brigittemars.com foreslår at tage ekstra kalk samt magnesium til fremme stærke tænder generelt.
Undgå en eventuel C-vitaminmangel, som vil løsne dine tænder og gøre omsorgen for dem hårdere. Få masser af C-vitamin i din kost eller tage kosttilskud for at hjælpe dine tænder forblive stærk.
Andre kosttilskud, der hjælper tandpleje omfatter B-vitamin, folinsyre og Q10.