Homøopati for knæsmerter

Knæet smerter er en fælles klage, især blandt ældre mennesker. Omkring en tredjedel af amerikanere over 45 år erfaring knæsmerter af en slags. I tillæg til standard behandlinger, der er nogle homøopatiske behandlinger, der kan hjælpe med smerter i knæet.

Symptomer

Knæskader og sygdomme kan forårsage forskellige tegn og symptomer. Gigt kan forårsage stivhed og hævelse i tillæg til smerte, for eksempel, og skader som tendonitis og ligament tårer kan forårsage hævelse, svære smerter, der forværres, når knæet er flyttet, og svaghed i leddet.

Standardbehandlinger

Knæskader ofte indledningsvis behandles i hjemmet ved at hvile og holde fælles forhøjet. Medicin som non-steroide anti-inflammatoriske lægemidler (NSAID) og over-the-counter smertestillende medicin kan lindre smerter. Sygdomme som gigt og andre underliggende årsager til smerter i knæet skal behandles direkte.

Homøopati

Homøopati er en praksis for alternativ medicin, der fokuserer på princippet om tilsvarende eller "ligesom kur lide" - patienterne tager stoffer, der menes at forårsage samme effekt på symptomerne lidt. Princippet om fortyndinger, hvori det hedder, at homøopatisk medicin er mere effektive i lavere doser, er et andet centralt punkt i homøopati.

Effekten af ​​homøopati

Få studier har fundet beviser til støtte for homøopati som en effektiv behandling for enhver tilstand. En undersøgelse foretaget af Royal London homøopatisk Hospital viste, at homøopatiske midler anvendes mod leddegigt i knæet og andre samlinger ikke har nogen effekt på symptomerne.

Homøopatiske midler

Mange homøopatiske midler markedsføres til behandling af smerter i knæet. Slidgigt behandlinger, for eksempel omfatte gurkemeje, padderok og selleri frø ekstrakt. Eksperter anbefaler, at du ikke bruger homøopati udelukkende som en erstatning for konventionel medicinsk behandling.