Homøopati for hårvækst

Hårtab opstår på grund af en række forskellige årsager. Det meste af tiden, hårtab er et symptom på nogle ubalance i kroppen. Homøopati er en samlet kur, der ikke blot behandler symptomerne, men også årsagen til symptomet. Hårtab kan skyldes en mangel, infektion eller en lidelse i kroppen.

Årsager til Hårtab

Hårtab hos mænd og kvinder kan forekomme på grund af hormonelle ubalancer, sygdomme, genetiske sygdomme og medicin. Homøopati hjælper i healing de underliggende problemer, der forårsager hårtab og hjælper med hårvækst så godt.

Retsmidler

Da hårtab opstår på grund af forskellige årsager, er der forskellige retsmidler for hårtab i homøopati. Hvis håret falder ud i små totter og er skørt, derefter Fluoric syre med en styrke på 6C tilrådes. Lycopodium anbefales til de tilfælde, hvor hårtab forekommer i den post-partum periode. Kali sulphuricum er for de patienter, som har fugtig eller klæbrig skæl, der er afskalning og gul i udseende. Andre homøopatiske midler omfatter selen og Natrum Mur.

Tidsramme

Varighed eller tidsramme for helbredelse afhænger af en række faktorer, herunder omfanget af de underliggende problemer eller lidelser, omfanget af problemet, og omfanget af de berørte områder.

Bivirkninger

Ifølge hpathy.com, hvis homøopatiske er foreskrevet i højere kræfter, der generelt ingen bivirkninger. Lav styrke triturater og tinkturer, kan imidlertid have nogle mindre bivirkninger. Selvom det er sjældent, kan homøopatiske midler give nogle reaktioner i ekstremt følsomme individer.

Advarsel

Selvom homøopati har ingen eller lidt bivirkninger, skal du konsultere en kvalificeret homøopatisk praktiserende læge, før du tager nogen homøopatiske midler.