Homøopati for bipolar lidelse hos ældre

Bipolar lidelse er en psykisk helbredstilstand, der involverer udsving i ekstreme stemninger; du kan opleve depression eller mani med bipolar lidelse når som helst. Stemningen ustabilitet i forbindelse med bipolar lidelse kan påvirke børn, voksne og ældre, og tilstanden kan opstå når som helst i løbet af livet. Ekstreme stemninger kan vare i uger eller måneder, og kan involvere humørsvingninger og hurtig cykling. Heldigvis, kan homøopatiske midler til voksne og ældre lindre bipolar symptomer.

Kombination Psykoterapi og Homøopatiske behandlinger

I "Homøopati for Muskuloskeletal Healing," forfatter Asa Hershoff hævder, at bipolar lidelse kan drage nytte af homøopatiske behandlinger, når sådanne behandlinger er hensigtsmæssigt kombineret med psykoterapi. Mens homøopatiske midler kan behandle de fysiske årsager til bipolar lidelse, kan psykoterapi bruges til at håndtere besværlige følelser og underliggende følelsesmæssige symptomer, der kan være medvirkende til yderligheder i depression eller opstemthed.

Potenser

Asa Hershoff forklarer, at homøopatiske midler kommer i forskellige styrker, herunder lav, middel og høj styrke. Er noteret kræfter på flasken af ​​midlet, når det er købt; homøopatiske løsninger tilbydes online af leverandører samt sundhed og / eller naturlægemidler butikker. Meget lav styrke homøopatiske midler sælges med 3x og 6x kræfter; lav styrke homøopatiske midler udbydes i 12x, 6c og 12c; mellemstore potenser tilbydes med en styrke på 30C, og høje kræfter sælges med en styrke på 200c til 1M eller mere. Homøopatiske midler med en lav potens er for kortsigtede behandlinger, mens mellemstore potenser anbefales til kroniske, langsigtede lidelser. Højere potenser er beregnet til seriøs kroniske, patologiske sygdomme, men den mindste dosis bør udtages prøver først, før du bruger højere kræfter. Hvis et homøopatisk middel synes ideel til en tilstand, men en lav eller middel potens giver nogen resultater, kan du derefter ændre dosis til en højere potens.

Sepia

Sepia er et homøopatisk middel almindeligvis anvendes til behandling af tilstande, der påvirker mental funktion og sind processer. Sepia er en hjælpsom langsigtet løsning, og kan startes med en dosis på Sepia 6x to gange om dagen i en periode på 7 til 10 dage. Hvis bipolar symptomer er ekstrem, kan du begynde med en dosis på to til tre pellets af Sepia 30C to gange om dagen i 7 til 10 dage til at hjælpe re-balancere dine mentale processer og kognitiv funktion. Sepia bør opløses under tungen omkring 15 minutter før indtagelse af et måltid eller drikke nogen drikkevarer.

Gelsemium

Gelsemium kan bruges af de ældre til at behandle bipolar symptomer på depression er forbundet med angst eller mani ledsaget af en ængstelig stemning. Gelsemium er en fælles homøopatisk behandling for angst reduktion og for præstationsangst. Tag gelsemium 30c ved at forbruge to pillules hver to timer for de første seks doser, og derefter fortsætte med at tage midlet tre til fire gange om dagen i en dosis på to pillules for hver dosis i en periode på syv dage til at mindske angst. Denne behandling er også gode til at mindske frygt og rastløshed. Gelsemium kan være giftige, hvis den tages i store doser, og overforbrug kan resultere i respirationsstop. To til 3 gram gelsemium i en voksen betragtes som en dødelig dosis.

Lilium tigrinum

I "Prozac-Free: Homøopatiske Alternativer til konventionelle lægemiddelbehandlinger" Judyth Reichenberg-Ullman hævder, at Lilium tigrinum er en fremragende behandling for bipolar lidelse. Lilium tigrinum bruges til behandling af angst, mental forvirring, delirium og fortvivlelse, og det kan forbedre den mentale klarhed. Denne behandling kan tages på en styrke på 30C; bør du tage en pellet hver to timer for de første seks doser. Fortsæt middel i en dosis på en enkelt pellet per dag til behandling af bipolar symptomer. Opløs piller under tungen mellem måltiderne.