Hollistic Remedies voor Reflux

Zure reflux, volgens de Mayo Clinic, is het terugstromen van maagzuur in de slokdarm. Tijdens een aflevering van zure reflux, kan u de behoefte om meer te slikken voelen omdat iets voelt zich vast in je keel, of voedsel kan terug te komen; je kan hoesten, het voelen van de noodzaak om je keel te schrapen; of, in extreme gevallen, zul je brandend maagzuur hebt. Er zijn rechtsmiddelen, met inbegrip van preventieve diëten om af te wenden van de symptomen, maar ook recepten die je kunt nemen. Echter, sommige minder bekende holistische remedies verlichting bieden.

Acid vs. Acid

Een holistische benadering combineert fysieke veranderingen, zoals voeding en kruiden behandeling, evenals een geestelijke benadering. Een veel voorkomende dieet oplossing is het toevoegen van een dagelijkse dosis van biologische appel cider azijn aan uw routine. Dit is een beproefde en ware, oude huis remedie voor reflux. Blijf bij biologische appel cider, want het bevat specifieke enzymen.

Hoewel het lijkt contraproductief zuur behandelen met azijn, wordt aangenomen dat de zuurgraad van de azijn zijn vergelijkbaar met die in de maag. Hierdoor wordt de azijn gedacht dat de spijsvertering. Als dagelijkse aanvulling op de voeding, meng 1 eetlepel appelazijn met water en nemen net voor de maaltijd.

Fruit, Kruiden & Roots

Bepaalde vruchten en kruiden zijn ook gedacht om eventueel een kalmerend effect hebben op de maag. Bananen, papaya en appels worden aanbevolen, evenals kruiden zoals kaneel, nootmuskaat en gladde iep. Deze kunnen alle hulp bij het verminderen van de symptomen van zure reflux.

Gember Root is een kruid dat is gebruikt voor een lange tijd om de maag te kalmeren. Men denkt dat maagzuur absorberen en heeft bovendien een licht kalmerend effect. U kunt gemberwortel kopen in capsule vorm van een health food winkel. Het beste is om na het eten de reflux. Lees de aanwijzingen voor de aanbevolen dosering.

Acupressuur / Visualisatie

De Chinese geneeskunst acupressuur, en eenvoudige visualisatie, zijn ook twee holistische technieken die in de behandeling van reflux. Acupressuur, wanneer toegepast op een specifiek punt op de pols, is gebruikt voor een lange tijd om misselijkheid en braken, en wordt nu gebruikt voor zure reflux in de vorm van acupressuur polsbanden, ook wel zee bands. De nauwsluitende polsband een plastic knop dat druk uitoefent om belangrijke punten op de pols.

Daarnaast is de praktijk van visualisatie is precies zoals het klinkt: visualiseer het resultaat dat u wilt bereiken. Met behulp van visualisatie om te helpen bij het verminderen van de symptomen is eenvoudig. Zit in een rustige plek en visualiseren van uw slokdarm. U kunt gewoon gebruik maken over eventuele visuele afbeelding die u kiest, maar een voorbeeld is om een ​​stuk van voedsel dat je normaal niet kan eten, naar beneden gaat vlot visualiseren. Visualiseer een heldere, roze, gezonde slokdarm. Een ander voorbeeld is om een ​​vreselijke representatief beeld van reflux te visualiseren en te vernietigen in het oog van je geest.

Natuurlijk altijd in overleg met een arts voordat u de behandeling van elke aandoening en combineren goede medische zin en holistische advies met kennis van zaken en het advies van uw arts.

Meer Methoden

Aloë Vera sap is een andere natuurlijke remedie voor zure reflux. De meeste naturalisten raden ¼ kopje voor de maaltijd. Wees voorzichtig aloë vera sap dat laxeermiddel verbindingen bevat niet te drinken, en zorg ervoor dat u imbibing de opneembare vorm van aloë vera sap - niet aloë vera voor extern gebruik. Informeer bij uw lokale health food winkel voor de aankoop.

Ten slotte, meditatie, die de dagelijkse stress vermindert, heeft een toegevoegde gunstig neveneffect, in dat minder stress kan de symptomen van reflux te minimaliseren. Stress is een bekend aggravator van brandend maagzuur, reflux en indigestie. Zoals altijd, een arts raadplegen en nooit de informatieve inhoud te vervangen in dit artikel voor officiële medisch advies.