Holistisk helbredelsesmetoder for Hypothyroidisme & binyretræthed

Det er ikke ualmindeligt at have samtidige hypothyroidisme og binyretræthed symptomer, selv om de to betingelser er forskellige spørgsmål. Det er anbefalet af nogle læger til at løse binyrerne mangler først for at have bedre succes i bekæmpelsen af ​​hypothyroidisme, hvis lider af begge. Det er altid anbefales at besøge din læge for kliniske forsøg til korrekt diagnosticere din tilstand. I tillæg til enhver læge anbefalinger, kan mange naturlige fødevarer og kosttilskud hjælpe med at støtte begge betingelser.

Symptomer på Hypothyroidisme

Følgende symptomer kan ledsage hypothyroidisme: tyndt af de ydre øjenbryn, vægtøgning, hyppig depression, intolerance over for varme, forstoppelse, langsom tankegang, hævelser under øjnene, fortykket tør hud, væskeophobning, søvnighed, hårtab, kramper, vejrtrækningsbesvær eller synke, dårlig fleksibilitet, og ømhed i led og muskler. Derudover kan du udvikle søvnapnø, tilbagevendende infektioner, karpaltunnelsyndrom, følelsesløshed, en opbremsning af puls og forhøjet kolesteroltal.

Symptomer på binyretræthed

Binyretræthed har en række af lignende symptomer til hypothyroidisme men mange er specifikke for den tilstand: rystende under pres, uklarhed, tvang, kraftige menstruationer, der kan stoppe og vende tilbage, intolerance over for kulde, nervøsitet, skiftevis anfald af diarré og forstoppelse, migræne, sunkne væv under øjet hulrum, en trang til søde eller salt mad, nedsat seksualdrift, og en tendens til influenza. Lignende symptomer til hypothyroidisme er hjerne tåge, træthed, lejlighedsvis depression, vægtøgning, tynde eller tørt hår og hud, skøre negle, muskelsmerter og migræne.

Ernæring til Hypothyroidisme

Jod, tyrosin, zink og vitamin A, C, B2, B3 og B6 er alle nødvendige for produktionen af ​​thyroxin, et nødvendigt hormon for korrekt funktion af skjoldbruskkirtlen. Andre anbefalede kosttilskud er kobber, B12-vitamin og selen. Anbefales en skjoldbruskkirtlen kirtel-Ofte, når man har testet positiv for hypothyroidisme; disse er normalt ordineres gennem en sundhed praktiserende læge, men der er også plantestoffer formler er tilgængelige over-the-counter på de fleste helsekost butikker. Armour er et naturligt thyreoideahormon oftest foretrækkes af alternative behandlere.

Ernæring til binyretræthed

Vitamin C, taget i ascorbinsyre og natriumascorbat form er en blid støtte næringsstof for binyrerne og kan tages op til 3.000 mg per dag. B5-vitamin er også anbefales, 900 til 1.500 mg, hvilket hjælper med at øge hormon produktion i binyrerne. Desuden, vitamin E, D, selen, magnesium, lysin og CoQ-10 kan være nyttige sammen med urter såsom ingefær og Ginkgo blade. Dem, der lider ekstreme binyretræthed spørgsmål bør være yderst forsigtig, når du tager nogen tilskud, og opfordres til at søge råd hos en professionel, før der iværksættes en ernæringsmæssig støtte planen.

Hypothyroid Livsstil

Flere kemiske følsomheder har været knyttet til hypothyroidisme i nogle undersøgelser, så undgåelse af elementer omkring huset, der indeholder duft, såsom tørretumbler ark, kommercielle luftfriskere og parfume anbefales, sammen med undgåelse af erhvervsmæssig eksponering til at lede og andre tungmetaller, carbondisulfid og polybromited biphenyler (PBB), der oftest forbindes med brandhæmmende materialer. Fysisk aktivitet (især aerob) er også vigtigt for dem, der lider af den tilstand, som motion kan bidrage til at øge stofskiftet og støtte i vægttab. Undgå stimulanser såsom koffein, alkohol og cigaretter.

Adrenal Livsstil

Fjernelse af stress fra dit liv er nok den nummer et anbefaling til dem, der lider binyretræthed, sammen med undgåelse af koffein og en stigning i lys motion som rask gang, trappegang, yoga og vægtløftning. Ordentlig søvn vaner er overordentlig vigtige, og undgåelse af computere og tv er anbefales, især i timerne forud sengetid; disse elektroniske anordninger kan afbryde melatonin stiger i systemet til korrekt sovemidler.