Holistisk Cure for Astma

Astma medicin kun behandle symptomerne uden at den underliggende årsag til sygdommen. Selv om disse medikamenter er værdifulde i behandlingen af ​​astma, bør målet være at løse de problemer i dit immunforsvar, der forårsager din astma. En holistisk tilgang til behandling af astma kan være gavnligt.

Magnesium kosttilskud

Magnesium kosttilskud hjælpe med at afslappe musklerne omkring luftvejene. Disse muskler bidrager til astmasymptomer ved at gå i krampe. Magnesium hjælper dig også med at bevare roen, når du har et astmaanfald.

Urter

Astragalus membranaceus kan bidrage til at styrke dit immunforsvar, som vil hjælpe med at mindske din astmatisk reaktion på dine sædvanlige udløsere. Matricaria recutita er især nyttig for allergisk astma. Andre urtekosttilskud omfatter nelliker, grøn mynte, timian og rosmarin. Brew kamille i en te, som også vil hjælpe dine symptomer. Du kan også bruge lakrids eller ginseng til at behandle din astma. Spørg din læge, da nogle kosttilskud kan interagere med dine traditionelle astmamedicin.

Grøn te Kosttilskud

Grøn te kosttilskud indeholder polyfenoler, som beskytter celler fra oxidation, der kan føre til præcancerøse ændringer. Grøn te indeholder også epigaliocatechin gallat, som spiller en rolle i behandling af astma. Theophyllin, en stimulans findes i mange astma medicin, er også en ingrediens i grøn te. Hvis din astma angreb er svær, ikke er afhængige af grøn te kosttilskud for at mindske dens virkninger. Brug din medicin eller besøge din læge for at få hjælp.

Forbedre sundhed praksis

Tag nogle forebyggende foranstaltninger i dit hjem for at hjælpe med at løse dine astmasymptomer. Luftbårne irritanter såsom støv og pollen bør reduceres så meget som muligt.
Fjern usunde mættede fedtstoffer fra din kost og begynde at bruge oliven, ghee, kokos, vindruekerneolie og koldpressede olier. Du kan tilfredsstille dit behov for omega-3-fedtsyrer ved at tage fiskeolie eller hørfrøolie. Reducere niveauet af sukker og salt i kosten. Sukker dehydrerer dig og øger din niveauer af histamin, som forværrer astma symptomer. Gør vand en af ​​dine vigtigste daglige drikkevarer.
Sørg for, at din kost består hovedsagelig af friske frugter og grøntsager, fuldkorn, fisk, æg, kylling og nødder. Brug urter og krydderier til at give smag din mad og reducere de kunstige smagsstoffer, konserveringsmidler og farvestoffer i din kost.
Hvis du har brug for at tage smertestillende medicin, undgå non-steroide anti-inflammatoriske medicin. Disse kan øge produktionen af ​​leukotriener, som forværrer astma.