Holistische Therapie voor de Knee Injury

Holistische Therapie voor de Knee Injury

Als je een chronische knie pijn, je bent niet alleen. Veel mensen ervaren pijn in de knie en letsel na jaren van wandelen, herhaald gebruik en sportieve participatie. Er zijn veel behandelingen die er zijn, maar sommige kunnen dure, invasieve en niet erg effectief. Holistische en alternatieve therapieën worden steeds meer populair vanwege hun lage kosten en gerapporteerd effectiviteit. Voordat toevlucht te nemen tot een operatie, verkennen deze alternatieve therapieën knie.

Bouwen kracht in de benen

De knie is een kwetsbaar gewricht dat berust op een ondersteuningssysteem ligamenten en spieren van het been, namelijk de quadriceps en hamstrings. Als de ondersteunende spieren van de knie zwak zijn, zal dit meer leiden tot stress op het kniegewricht tijdens de activiteit resulteert in onnodige slijtage, kraakbeen achteruitgang en kniepijn. U kunt kniepijn en zelfs omgekeerde kniepijn voorkomen door voorzichtig het versterken van de quadriceps en hamstrings over een periode van tijd. Een fysiotherapeut kan oefeningen aanbevelen voor uw specifieke knieblessure. Elke onafhankelijke versterking je doet zal uiteindelijk nuttig zijn om uw knieën als goed, zolang het gebeurt op een veilige manier zonder veel onnodige invloed of kracht.

Yoga en stretching

Hoewel er een aantal yogahoudingen die mogelijk de knieën kunnen beschadigen indien uitgevoerd op de verkeerde manier of door onervaren artsen, yoga en stretching, correct gedaan, kan zeer nuttig zijn voor het herstel van versleten knieën. Yoga posities kan helpen regenereren gezond spierweefsel rond de knieën. In bepaalde houdingen, is de bloedtoevoer naar de knieën beperkt signalering het lichaam nog bloedtoevoer naar de omgeving. Wanneer u de houding loslaat, komt vers bloed haasten naar de site van beklemming, die helpt bij het gezond weefsel regeneratie. Bijvoorbeeld, zelfs geknield met de heupen op de hielen kan een gunstige houding voor de wederopbouw van de knieën en het verlichten van pijn in de knie zijn. Opgemerkt zij dat de zorg steeds geboden bij de knieën, aangezien zij een bijzonder delicate verbinding en kan gemakkelijk worden verwond. Raadpleeg een ervaren yogadocent voor specifieke houdingen die je kunt doen om je knie pijn of letsel te helpen.

Acupunctuur

Acupunctuur is een oude Chinese medische behandeling die kleine naalden in de huid op bepaalde punten op het lichaam om te genezen en de pijn te verlichten gebruikt. Acupunctuur heeft bewezen zeer nuttig zijn voor chronische pijn en zwelling in de knie zijn, en het is bijzonder nuttig voor het verlichten knie pijn veroorzaakt door osteoartritis. Een recente studie uitgevoerd aan de University of Maryland bleek dat proefpersonen behandeld met acupunctuur gerapporteerde 40 procent minder knie pijn dan proefpersonen behandeld met andere methoden. Acupunctuur is veilig en heeft weinig tot geen bijwerkingen indien goed uitgevoerd. Raadpleeg uw arts om een ​​verwijzing te krijgen naar een gerenommeerde acupuncturist in uw omgeving.