Holistische Methoden om de bloeddruk te verlagen

Holistische Methoden om de bloeddruk te verlagen

Hypertensie of hoge bloeddruk is een van de meest voorkomende gezondheidsproblemen wereldwijd. Volgens de American Heart Association, bijna een op drie volwassenen in de Verenigde Staten heeft een hoge bloeddruk. Hoge bloeddruk werd vermeld als een primaire of bijdragende doodsoorzaak in ongeveer 300.000 doden in de Verenigde Staten alleen al vorig jaar. Bloeddruk is de kracht van het bloed tegen de wanden van slagaders. Met hoge bloeddruk maakt het hart harder werken om bloed te pompen naar het lichaam en bijdraagt ​​aan aderverkalking of atherosclerose.

Holistische Methoden

We hebben allemaal gehoord van de standaard medisch advies: wat gewicht verliest, lager uw inname van natrium en lichaamsbeweging. Helaas, zorgverleners wenden zich vaak tot de voorgeschreven medicatie in plaats van daarvoor een holistische methoden om de bloeddruk te verlagen, variërend van veranderingen in levensstijl, zoals dieet en lichaamsbeweging om het nemen van kruiden en supplementen te helpen de controle van het probleem. Veel mensen hebben zelfs succes verlagen van de bloeddruk door middel van massage therapie gehad.

Kruiden en supplementen

Er zijn diverse holistische methoden om uw bloeddruk te verlagen. Beginnen met het verminderen van uw inname van natrium. Natrium veroorzaakt geen hoge bloeddruk, maar de niveaus van natrium versus kalium doen. Simpel gezegd, moet je minder natrium dan kalium binnenkrijgt. Zoals vermeld in het tijdschrift van de American Society of Nephrology, de onderzoekers van de Duke University ontdekte dat het krijgen van meer kalium kon natuurlijk hoge bloeddruk te verlagen met ongeveer 20 punten.

Een andere belangrijke aanvulling is magnesium; de DASH dieet raadt het krijgen van 500 mg magnesium per dag, alsook 1.000 tot 1.200 milligram calcium per dag. Knoflook supplementen zijn een van de meest populaire holistische methoden natuurlijk verminderen hypertensie samen met L-arginine, die helpt het lichaam produceren salpeterzuur en kunnen nuttig zijn in het verlagen van de bloeddruk. Visolie supplementen zal ook helpen beschermen tegen bloedstolsels en een lagere bloeddruk. Een andere zeer effectieve methode bloeddruk te verlagen is appelazijn, waaraan vitaminen C, A, E, B1, B2 en B6 omvat naast kalium, magnesium en koper nemen.

Foods

Er zijn tal van voedingsmiddelen die de bloeddruk kunnen verlagen ook. Spinazie is rijk aan magnesium en helpt bij het voorkomen hart-en vaatziekten. Het moet rauw of gekookt gegeten worden zo weinig mogelijk. Bananen bevatten een hoog vezelgehalte en zijn rijk aan kalium. De aanbevolen dosering is twee per dag. Tomaten zijn rijk aan kalium, calcium en lycopeen, een antioxidant die het risico op hart-en vaatziekten door het voorkomen van cholesterol uit het vasthouden aan de vaatwanden verlaagt. Broccoli is rijk aan kalium en chroom, die helpt om de bloedsuikerspiegel te reguleren. Om de voedingsstoffen behouden, moet worden gestoomd of gekookt zo weinig mogelijk. Zonnebloempitten zijn ook rijk aan kalium, magnesium en fytosterolen, die kunnen helpen bij de vermindering van cholesterol. Bepaalde vissoorten zoals forel, makreel en zalm bevatten omega-3, die hart-en vaatziekten voorkomen en bevatten onverzadigde vetten die het cholesterolgehalte.

DASH Dieet

DASH, of Dietary Approaches to Stop Hypertension, is een het eten plan is ontwikkeld door de Amerikaanse National Institutes of Health, dat is ontworpen om de bloeddruk te verlagen door het eten van een uitgebalanceerd dieet met weinig vet dat rijk is aan fruit, groenten en vetarme of magere zuivel. Het DASH dieet grenzen verzadigd vet en cholesterol door het volgen van hart-gezonde richtlijnen door het verhogen van de inname van voedingsstoffen-rijke voedingsmiddelen die naar verwachting van de bloeddruk te verlagen.