Holistische manieren om de bloeddruk te verlagen

Holistische manieren om de bloeddruk te verlagen

Hoge bloeddruk heeft vaak weinig symptomen en veel mensen zijn zich niet bewust dat ze het hebben. Maar volgens de American Heart Association, ongeveer 35 procent van de volwassenen in de Verenigde Staten een hoge bloeddruk. Een belangrijke oorzaak van hart-en vaatziekten, hartaanvallen en Stokes, hoge bloeddruk vergt aandacht van een arts. Met de goedkeuring van uw arts, kunt u in staat om uw metingen te verlagen met een combinatie van dieet, lichaamsbeweging en kruiden-supplementen.

DASH Dieet

De DASH (Dietary Approaches to Stop Hypertension) dieet is rijk aan fruit, groenten, complexe koolhydraten en vetarme zuivelproducten. Dit verstandig dieet is minder vet en natrium dan het typische Amerikaanse dieet en heeft hogere kalium, magnesium en calcium. Volgens de Colorado State University Extension Service individuen na het programma zag bloeddruk daalt dat geƫvenaard of overtroffen bereikt met bloeddrukverlagende medicatie resultaten.

Chiropractie

Niet vaak geassocieerd met hypertensie behandeling, kan chiropractie helpen de bloeddruk te verlagen in sommige gevallen. Volgens een Universiteit van Chicago Medical Center persbericht, "een Chicago-area studie [Journal of Human Hypertension (online), 2 maart 2007] van 50 personen met een niet goed uitgelijnd Atlas wervel (gelegen hoog in de nek) en hoge bloeddruk toonde aan dat na een eenmalige gespecialiseerde chiropractische, bloeddruk aanzienlijk gedaald. Deze daling was gelijk aan die twee bloeddruk medicijnen tegelijk. "

Kruiden

De Universiteit van Maryland Medical Center wijst erop dat knoflook consumptie, onder zijn vele andere cardiovasculaire voordelen, "daling trombocytenaggregatie (het helpen van de bloedstroom makkelijker), en verlagen de bloeddruk." Om deze voordelen te verkrijgen, UMM beveelt een gestandaardiseerde 400-mg supplement 2 tot 3 keer per dag.

Hibiscus thee kan de bloeddruk verlagen. Volgens de Bastyr Center for Natural Health, de resultaten van een studie gepubliceerd in het tijdschrift Phytomedicine (2004) geven aan dat 3 kopjes thee hibiscus daags verlaagde bloeddruk in pre-en mild hypertensieve volwassenen.

Meidoorn bladeren, bessen en bloemen zorgen voor cardiovasculaire voordelen voor de gezondheid. Memorial Sloan Kettering meldt "meidoorn dat in direct verwijding van de gladde spieren in de coronaire vaten waardoor hun weerstand verlagen en verhogen van de bloedstroom."

Hoge bloeddruk is een ernstige aandoening. Praat met uw arts voordat u het wijzigen, stoppen of aanvulling van enige hoge bloeddruk medicatie kan ze hebben voorgeschreven.